- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
radi8tor #38764 üzenetére
Én személyszerint nem böngészem a régi cuccokat harveraprón minden nap, viszont elég sok számomra értékes dolgot szereztem már be ebből a topicból.
Egyébként akkor tovább is mehetnénk, vaterát sem lehetne linkelni, meg ebay-t sem, és akkor a diskurzusok fele, amely a belinkelt termékről, a tulajdonságairól és az ezekkel kapcsolatos tapasztalatokról szól eltűnne. Nem tűnik túl validnak ez a szabály.
Szerinted mennyi eséllyel látnák meg a "borostyán herkules monitort keresek" hírdetést azok, akik valóban foglalkoznak ilyen hardverekkel? Tippelj.
Nem kukacoskodni akarok, csak ezek a dolgok számomra érthetetlenek, ettől függetlenül azzal én is egyetértek, hogy a kivételezés nem megoldás, sőt..
-
válasz
radi8tor #38764 üzenetére
Szabalyok kellenek, de ebben semmi logikat nem latok, csak ertelmetlen tulszabalyozast. Az ertheto, hogy itt nem hirdetunk, de mi a baj azzal, ha mas hirdeteset linkeli pl. a sapkas csavo: Itt van sracok egy 30 eves XT, nekem mar van ketto, de tudom, hogy sotet felhold es patkanykepu pont ilyet keres.
A keresek nem mukodik erosen reteg cuccoknal, mint pl. egy HTZ vagy Primo. A legtobb elado akitol hasonlot (pl. ZX 81 mem bovites) vettem azzal sem volt tisztaban, hogy mit hirdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest