-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"helyett döntsd már el, hogy épphogy használható vagy valóban használható gépről akartál írni, ami vagy csak netre és multimédiára kell, vagy pár éves játékcímekre. Ha túlvagy a tisztázáson, na akkor arczoskodj."
Jogos a felvetés. Én már kicsit dolgoztam azon, hogy létrehozzak egy valós tesztet annak eldöntésére, hogy egy gép mire használható érdemben. Mondjuk gép + os.
Ez nagyon sokrétű kérdés, úgyhogy előbb utóbb a közösség hozzájárulását kérem. Pl:
multimédia: mit is jelent? xy mp3-at lejátsza. oké, ezt minden p1+ gép tudja.
Multimédia: avi? Vagy divix? Konkrétan melyik?
Mutlimédiára használható egy gép, ha ezt mind tudja? Egyszerre?Egyszerre sokat?
Szóval kellene egy valós mérce ami eldönti, hogy xy gép + hzn os együtt = használható igen/nem.
Nehéz de fontos kérdés.
"1. a HD7750-et pl. mennyire kezeli le a CentOS"
Pár napig használtam. Lekezeli. Nyílt driverrel is. Annyi, hogy most frissítettek az energiakezelésen, ez okozhat majd gondot. Ha odaérsz megbeszéljük.
elvileg elrepóban van zárt driver is. mod: nem nincs.Ezt vedd figyelembe.
"nem cs*szné el a Win 10 upgrade a grub-ot. "
Én a "de" re szavazok. -
Sanchez638
addikt
occo ssd, egy átlag hol fogja megérezni, hogy milyen vezérlő? Amiket leírtál játékokat azok mind 15-20gb között vannak, tehát ennek nagy ssd nem inkább nagy hdd. És itt áll, hogy kisebb ssd és egy velocí vagy raid0(ez olcsóbb lehet és van annyira nem biztonságos mint egy rapi)
-
MurdR
veterán
Használható gépet[*1] kapsz 25k-ért, amibe ha beleteszel (segítek, ez azt jelenti hogy nincs benne, de ettől függetlenül még használható) 7-10k (hét-tízezer HUF) egy videokártyát[*2] akkor még régebbi játékokkal[*3] is el tudsz játszadozni[*4]
[*1]: személyi számítógép, Personal Computer.
[*2]Videokártya: videokártya (más néven videoadapter, grafikus kártya vagy grafikus adapter) a számítógép megjelenítésért felelős fő alkotórésze.
[*3] Személyi számítógépen futtatható alkalmazás, amely szórakoztatja a felhasználót. Az alkalmazás képét a Videokártya továbbítja a monitor felé.
[*4]Személyi számítógépen a felhasználó szórakozás/kikapcsolódás céljából számítógépes játékot futtat, azt vezérel.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest