Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz MurdR #36615 üzenetére

Látom, segítségre szorulsz:

"régebbi játék" != "pár éves játékcím"

"használható gép 25k-ért" - nincsen benne sem "használható" VGA, sem monitor, sem SSD (erre hívtam fel a figyelmedet, hogy ezekkel máris nem annyi a végösszeg, de sebaj).

Ezeket sikerült ugye megérteni önmagad idegelése helyett ;] megemészteni? ;]

Azt hagyjuk, hogy gondjaid vannak a definíciókkal, mint pl. "használható gép = személyi számítógép", ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. ;]

DarthSun: persze, az lesz, Macrium Reflecttel megoldom a Win 7 backupját, de az nem oldaná meg a Linuxos kérdést sajnos (nem kezeli a Linuxos fájlrendszereket).

sanchezsa: nem mindegyik felsorolt játék akkora és szerintem nem írtam olyat, hogy mindennek az SSD-re kellene települnie. Játékot én is HDD-re telepítek, de minden más, a hétköznapi használatra kellő program az SSD-re kerül.

Ami a Jmicron vezérlőt illeti, konkrétan nincs sem trim, sem garbage collection, de legalább jó pár másodperces megakadásokról lehet vele kapcsolatban olvasni a neten. Nyilván nem mindig és nem mindenkinél. De ez alapvetően egy budget SSD megoldás volt 6-7 éve is, szerintem a kínai SSD-ken kívül már sehol sem alkalmazzák.

Pentium D: a proci nem szokott 100% közelében sem járni, általában 30-50% között pörög (a HD5450 sok mindent levesz a válláról a hardveres gyorsítással). A vinyó viszont irgalmatlanul teker.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés