Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho
üzenetére
Copperből csak a 750MHz/100FSB példányt hajtottam túl BE6- ban, az megy elég jól. Az 1200-1300 közötti érték lehet a technológia csúcsa sztem.Vannak nálam már nagyobb órajelű példányok, majd valószínűleg sort kerítek a kipróbálásukra, bár először a Tualatinok cseréjét tervezem nagyobbakra.
PATA DVD probléma nem fordulhat elő nálam, mert ezek vannak létszámfölényben, hirtelen 9 db- ot számoltam össze
, satásból meg mindössze 1 van, azt is külső optikai tömbhöz vettem nemrég, bár ott mindegy hogy sata vagy ide mert usb to ide-sata kábelekkel vannak becsatlakoztatva.A sata meghajtó csak az újjabb featurái miatt került a tömbbe.A VP6- ba 2 proci mellé tegyél 2GB ramot, úgy lesz feelinges, az 1242 Mhz meg bőven elég sztem ezekhez a procikhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, satásból meg mindössze 1 van, azt is külső optikai tömbhöz vettem nemrég, bár ott mindegy hogy sata vagy ide mert usb to ide-sata kábelekkel vannak becsatlakoztatva.A sata meghajtó csak az újjabb featurái miatt került a tömbbe.
DarthSun