Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fsb1000
üzenetére
Persze, zar le egy ennyivel, ervelni sokkal nehezebb. Hidd el, hogy tudom mirol beszelek, volt ralatasom.
Nincs kicsit uldozesi maniad? Attol, hogy a HT nem volt minden esetben udvozito megoldas miert gondolod, hogy az AMD jobb? A legujabb Bulldozer architecturat eleget ostoroztam. Erre bacsis a peldam, akivel keshegyig vitaztunk mar rola.
-
djculture
félisten
válasz
fsb1000
üzenetére
Ezt az intel szidást csak maximum te beszéled be magadnak. Annyi a lényeg intel meg amd termékekkel is voltak gondok mindig is egyik se volt tökéletes cucc sose. Annak idején intel oldalon mikor kijött a hyper treading igenis rengeteg gond volt vele, amd oldalon 2007 ben meg jött a translation lookaside buffer bug ami hasonló kék képernyőket okozott mint ht az intel oldalon annak idején.
Mindegyik oldalon fel lehet sorolni ilyen problémákat. Lehet valaki simán gond nélkül használta ezen termékeket mert pont a használatával neki nem sikerült előhozni ezen problémákat, de attól még másoknál (más hardver és szoftver környezetben )létezett.
Én még erősen emlékszem erre az audigy torzításos mókára is, kikapcsoltam a ht-t és jó volt a hang, bekapcsoltam torzított recsegett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun