- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #14559 üzenetére
Live-ra sokan azt mondják, hogy "szar" a minősége. Mindegy, majd ha lesz rá időm meló és szajrézás, meg tesztelés közben akkor majd tesztelem valamikor egy fülessel. Annak idején egy noname Crystal chip-es hangkarira cseréltem a Live-ot mert annyira jól szólt. De ez régen volt és már a fülem sem a régi. Ez a fránya öregség
Per pill franciao-ban gyűjtjük a vasakat. A házak mennek vas-ba, a kábelek - gagyi tápokról is - kilóra a vastelepen leadható, a tápokat elektromos motornak veszik meg. Az alaplapok, egyéb kártyák, meghajtók, procik németo-ban kerülnek majd leadásra. Sajna a kiló árakkal nem vagyok tisztában, de ha megtelik egy citroen berlingo, akkor olyan 1500+ euró is kisajtolható a dologból. És ezen felül ugye még itt is keresünk a vassal, motorral, kábellel. Szal szelektívek vagyunk és közben pénzhez és szajréhoz is jutunk. Ami meg valami régebbi, vagy különlegesebb darab azt meg gondoltam bedobom ide a gyűjtőknekre: (#14563) mrgg
Ja laptopokból szedtük ki. Csak az a baj, hogy a vannak itt románok, lengyelek és cigányok is. A c betűsök szerszáma a beton és a kő (televíziókat el lehet képzelni... ez az amin eldobom az agyamat). A másik kettőé meg a feszítővas. A laptopokat meg nem ezekkel kéne szerelni így nem tudom, hogy a lesarkazott cucc működik-e vagy sem. Szal alaplap kéne hozzájukre: (#14565) telescreener
Aminek van értéke eladnám, aminek csak szellemi értéke van azt odaadnám. Ami meg csak a tömegcikk. Pl celeron 400-1000Mhz, szutyok lapokban, na azok mennek kilóra. Rossz wincsik és minden ami 40GB alatt van az szintén kilóra megy leadásra. Optikai és egyéb meghajtók, kivéve ami DVD-t olvas és ír valamit. Tápokat csak márkásat tartok meg, persze ami jónak néz ki, de nem ismerem azt megnézem a tápos topikban, illetve google is segít tájékozódni. Ha fos a bele akkor leadjuk kilóra, ha valami nagy gyártó akkor marad meg, majd otthon eladásra lesz. Az a baj, hogy fogggalmam sincs, mikor megyek haza és milyen hosszú időre.re: (#14555) Fenyő
Az Asus lapok jók voltak BIOS frissítés után és friss driverrel. Nekem is volt egy ASUS P5AB-m és rettentően szerettem. Volt benne 3-4 féle nvidia kártya tesztelve, Voodoo Banshee és V3 és S3-as karik is (ezt használtam nagyon sokáig: Diamond Stealth III S540, a Savage4-ek feje és istene). Egyikkel se volt különösebb gond, amik amúgy más gépekben se jelentkeztek volna. Ellenben volt valami - talán AsRock - lapunk, amiben szinte semmi se ment el. Hiába friss bios, hiába a driverek, csak egy szerencsétlen 16Mb-os herélt Savage4 ment. Azzal meg nem sok minden futott játszhatóan és bug mentesen.más:
Feltűnt egy eddig nem igazán működő agp-s trident is. Sajna semmi info nincs rajta (csak a chip-en) szal nem tudom mennyi memória van rajta, de különleges az már biztos
Illetve nem tudjuk még meddig tudjuk csinálni a dolgot. Köszönhetően a nemzetiségek kulturálatlan viselkedési formájának, erősítik a biztonsági rendszereket és a konténereket is lakatolni kezdik. Szal a kánaán lehet hamarosan véget ér. Ha pár évvel előbb kezdem a bulit akkor nagyot szakíthattam volna és ti is kaphattatok volna pár különlegességet az biztos. Majd kiderül hova jutunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest