Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
38. 2005-ben érettségiztem és kezdtem a Műegyetemet.
A nagyszüleim támogattak, amennyire tudtak, meg kellett mellé diákmunkázni is.
Harmadévben ismertem meg a mostani feleségemet, 2008 nyarán nyitottunk egy pubot, ami 1 évet élt (a tulaj akitől béreltük szemet vetett rá) nem nagyon koncentráltam a sulira. Néha bementem, zh-kat megírtam, próbáltam vizsgázni, nem nagyon ment, passzívon is voltam már nem tudom mikor pontosan. Összesen 90 kreditem lett meg ott, amit 60-ba tudtam akkreditáltatni.
2008 februárban beadtam a Kandóra amit 2009 szeptemberben kezdtem, de minden első féléves tárgyam megvolt akkreditáció révén, így passzívval kezdtem, addig elmentem raktárosnak. 2009-től árvaságit is kaptam apám után, akit alig ismertem. Amíg egyetemre jártam hol a feleségem dolgozott, hol diákmunkáztam. A Kandót egyenesben el tudtam végezni, más volt ott a szemlélet, mint a BME-n na és a hozzáállásom is, sokkal felnőttebb voltam már akkor. 2012 nyáron kezdtem szakmai gyakorlaton, 2013 februárban még épp 25 évesen diplomáztam le, utolsó félévben szakdogával és szakmai gyakorlattal együtt 63 kreditet teljesítettem, de nem akartam még egy félévig elhúzni. Gyakorlatilag 5-kor keltem, buszozás Pestre, gyakorlat, amikor lehetett ott is tanultam, munka, délután és pénteken órák, ZH-k, szakdoga írás, projektmunka, tanulás, volt hogy hajnal 2-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun