Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nem is feltétlenül a hardverigényre gondoltam, illetve nem ebben az értelemben. Linuxból tudsz olyan öreg gépre naprakészet tenni, Windowsból lehet, hogy a 10-et se tudod rendesen feldriverezni.
Desktopon jobb a helyzet, de előbb keresnék a c2q-hoz ddr3 lapot, mint vegyek 4 gigás ddr2-ket...
Már ha annyira S775-öt szeretnék kimaxolni, de ahogy fentebb írtam, mindkét megoldásnál sokkal olcsóbb egy 4. gen, de talán most már 6. gen is napira. Retroként meg tartom, hogy nincs értelme anni ramnak. Max az egonak jó, hogy elméleti maximum van benne, de korabeli oprendszeren korabeli játékokhoz 2 giga korhű "átlag", 4 giga már korabeli "hűha".
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már ha annyira S775-öt szeretnék kimaxolni, de ahogy fentebb írtam, mindkét megoldásnál sokkal olcsóbb egy 4. gen, de talán most már 6. gen is napira. Retroként meg tartom, hogy nincs értelme anni ramnak. Max az egonak jó, hogy elméleti maximum van benne, de korabeli oprendszeren korabeli játékokhoz 2 giga korhű "átlag", 4 giga már korabeli "hűha".
DarthSun