Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P45- ben nekem a 2GB DDR2 modul is instabil volt. 2x1GB- al teszteltem. Win98/XP SP3- hoz mondjuk elég is annyi.
Gondolom van olyan nagy DDR2, mely megy P45- ben, a nálam találhatók nem is indulnak, avagy instabilak.
DDR2 Samu és kínai moddolt nagy modulok AMD- ben probléma-mentesek, mivel a prociban van a memvezérlő. -
Pikari
veterán
Ez a memóriatámogatás dolog érdekes. Itt van pl a k7s5a, aminek az eredeti manuáljában ott áll fekete fehéren, hogy csak 256 megás memóriamodulokat támogat. A manual újabb kiadásában pedig már az szerepel, hogy akár 512 megabájtos modulokat is támogat. Kb 10 db 512-es memóriamodulból két darabbal képes indulni, a többi 8at kisípolja. Szóval így retrospekt azt tudom mondani, hogy ha valakinek van egy zsák ramja - és ugyebár lenni szokott retró körökben - akkor lehet velük kísérletezgetni, de ha valami drága, zsebbenyúlós dologról van szó, akkor nem érdemes kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun