Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nagy kontrolleres én se vagyok, korábban sose használtam. Casual gaminghez, kalandjátékokhoz se tartom jobbnak, inkább csak kényelmesebbnek, hogy hátradőlve, akár a nagy képernyőn a fotelből, kanapéról lehet vele játszani. Autós játékhoz pl az analóg vezérlőket abszolút nem tudom megszokni, jobban megyek billentyűzettel, stratégiát nem játszok, de ahhoz se tudnám elképzelni a kontrollert.
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Csak részben a fejlesztők hibája, de a Microsoft is elszart pár dolgot. Pl a régi api emulációját, ami miatt a harmadik irány (dpad) nem működik win 7től kezdve, és leszarták, mert minekaz. Így emiatt a fejlesztők kénytelenek voltak a jól bevált win3.1 korszak beli 4 sorból implementált joystick kezelő kód helyett mindenféle szarrábonyolított dologgal foglalkozni, a sima dinputot szintén deprekálták. Az egységsugarú fejlesztő meg, aki mondjuk crossplatform cuccokat ír, az ő viszonyát a directx meg a microsoft infrastruktúra irányában eleve a kölcsönös semmit nem tudás jellemzi. De ez történik akkor, ha a világ egyik legnagyobb oprendszeres cége egy 10 soros patchet nem bír implementálni, mert minden dolgozójuk évtizedek óta teljesen inkompetens. A játékfejlesztők meg abban hibásak, hogy nem írják meg úgy, hogy billentyűzettel is játszani lehessen, és mert a hiányos implementáció ellenére bent hagyhatták volna az MM kódot just in case.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Projektor topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun