- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
czundermák #119800 üzenetére
150 db S462 ?, az nem kispályás mennyiség
-
KROK640
nagyúr
válasz
czundermák #119800 üzenetére
Hát ezt anno mikor megtanultam akkor nagyon-nagyon top secret infónak volt kezelve, tudtommal az országban rajtam kívül összesen két ember tudta, ebből az egyik az volt akitől tanultam.
Viszont egy ideje gondolkodok, hogy elő kellene kerítenem az illetőt, és megbeszélni vele, hogy így 22 év után ha cikket írnék belőle, legalább nagyjából módon, akkor mennyire jó lenne, ha nekem ebből nem származna bajom... meg egy icipicit bonyolultabb is, de foglalkoztam már a kérdéssel. Sőt, akár valami nagyobb tuningal össze is kapcsolnám (erre amúgyis van ezer évente egyszer itthon, titokban 1-1 kísérlet, amiről kiszivárog egy-egy szigorúan NEM HIVATALOS fotó).
Ugyanakkor mindennel szuper lassan haladok, mert életem is van mellé (eleve hónapokat itthon sem vagyok éves szinten; aztán ott van a barátnőm, játszani, fórumozni, filmezni és autózni is szeretek), és gyakran még akkor is csúsznak a dolgok, ha éppen lenne rá időm, mert elcsábít valami más.Annyit előre elmondhatok, hogyha sorozatszám látszás alapon el tudod nekem küldeni a procikról a képet (nyilván nagy felbontású képen és képenként vagy 10 CPU-ra gondoltam) akkor azt megtudom mondani, melyeket érdemes nyaggatnod. De ahogy időd engedi, akár megcsinálhatjuk a nagy készletet is
150db CPU tényleg igazán nagy mintás teszt lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest