Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz KROK640 #119722 üzenetére

:R
    A gyógyszerem pár éve borult ki :DDD , bár közben találtam pár szemet, volt amolyan középretró teszt is, meg realretró is, bár utóbbi is erősen antinaptárazottnak számít a R9800Pro videóval, de pont ez volt a cél, le is írtam a blogban, hogy miért is. Címlapos írásnak el is vetettem, de többen is javasolták, végül bekerült.

Félreértés ne essék, a fentebb közölt Sandra és Q3 tesztek esetén is a gép már napi használatra van belőve, így gamelek, vagy DOS alatt kevergetek vele(meg asszem Win98 alatt is elegendő talán a 4GHz), tehát használom is. Egy realretró gépnek is megvan a vitathatatlan előnye, mindenféle modern peccs nélkül is működik, de a modern, ultragyors, hát mit ne mondjak, pld a Tyrian setupjában P1 is választható, de még ott is látok némi remegést az erőben, madnessen természetesen ez vajsima.

A pontgyűjtés egy másik feladata, csak akkor feszítem maxra, amúgy a fenti nyugis beállításokkal megy.

Új hozzászólás Aktív témák