- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #119722 üzenetére
A gyógyszerem pár éve borult ki, bár közben találtam pár szemet, volt amolyan középretró teszt is, meg realretró is, bár utóbbi is erősen antinaptárazottnak számít a R9800Pro videóval, de pont ez volt a cél, le is írtam a blogban, hogy miért is. Címlapos írásnak el is vetettem, de többen is javasolták, végül bekerült.
Félreértés ne essék, a fentebb közölt Sandra és Q3 tesztek esetén is a gép már napi használatra van belőve, így gamelek, vagy DOS alatt kevergetek vele(meg asszem Win98 alatt is elegendő talán a 4GHz), tehát használom is. Egy realretró gépnek is megvan a vitathatatlan előnye, mindenféle modern peccs nélkül is működik, de a modern, ultragyors, hát mit ne mondjak, pld a Tyrian setupjában P1 is választható, de még ott is látok némi remegést az erőben, madnessen természetesen ez vajsima.
A pontgyűjtés egy másik feladata, csak akkor feszítem maxra, amúgy a fenti nyugis beállításokkal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest