- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #119447 üzenetére
Jó, az már 2003, de én végig 2002 májusáról beszélek. Akkoriban 2-3-4 hónap alatt is rengeteget estek az árak.
De mondom, számomra az a legmegyőzőbb, hogyha akkor az olyan olcsó lett volna, akkor csak simán Duront veszek, mert addigra már alig volt előítéletem az AMDvel szemben (ez később kifejezett kíváncsisággá fajult) miközben minél hamarabb gépet akartam.
Igen, az Abit ST6 és a TUSL2C voltak az igazi modern megoldások Tua alá, de pl BH lapokban is működésre lehetett bírni. Plusz lehetett kapni átalakítót amivel a Tua ment régebbi lapokba is, nem is volt vészes az áruk valami 3-4 ezer ft.
Ismét mondom, 2002 májusáról beszélek. 2003 májusában már teljesen igazad van a matekkal. De akkor már én is 1700+ -t vettem.Az a 2003-as 80K úgy mai áron kb 464 ezer ft
És akkoriban azt még nemigazán használta ki sok minden.
-
válasz
hobizoli #119447 üzenetére
a "too-a-late-in" nem ment BX-ben eleve es a 133MHz-t FSB-t meg nem tudta volna visszaosztani az AGP/PCI-ra epkezlab orajelre, hogy tunnerolni is lehessen
Erről szerencsére nem tudott a BH6 alapú gép. A gyakorlatban simán lehetett venni GCPGA-Slot 1 átalakítót és a gyorsabb buszt is elég jól bírták a cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest