- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
válasz
Fücsök007 #119061 üzenetére
Nem az eszaki hid kezelte 2x1-nek, hanem ez volt a fizikai felepites. Tehat mind a ket mag rajta ult a buszon (pont ugy, mintha 2 foglalat lett volna az alaplapon), azon pedig csak egy kapcsolatban lehetett kommunikalni (sima, osztott parhuzamos busz kb.). Semmi valodi dual magos dolog nem volt benne. Olyan ez, mint az elso Core 2 Quad, ami ugyonugy 2db 2 magos CPU-t tartalmaz, es az eszaki hidon keresztul tortenik a "clusterek" kozott a kommunikacio.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Fücsök007 #119061 üzenetére
Igen, a Pentium D-k nagy hátránya az volt, hogy leginkább 2× 1C1T -nek kezelte a rendszer. Viszont baromi jól lehetett őket húzni, legalábbis a D805-ösöket, mind ment 4GHZ-en ami nálam járt, de többel az 5GHZ sem volt lehetetlen, és azért 2005 őszén, 2006 tavaszán egy 4-5GHZ-es Pentium D mindenhez IS bőven elég volt, ami az egyszeri otthoni user gépén megfordulhatott.
Saját tapasztalat alapján írom, mellé tettél 2GB RAMot, meg egy korabeli minimum közepes VGA-t, és mehetett a játék 1600×1200-ban is, maximumon.(Egyébként érdekes lett volna egy Pentium D alapórajelen 1 mag lekapcsolva VS az Athlon XP-m 2669-en ... Akkortájt húztam fel 2669-re az Athlon XP-t mikor az utolsó Pentium D805-öt is eladtam
szóval vagy csináltam ilyen tesztet, vagy nem, mindenesetre nem találkoztam vele eleddig, pedig megnézném. Jézus... Ennek is már 19 éve pár hét híjján!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest