Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
Csak a régen használt csavarozható VRM-eket szokták cserélni, vagy megoldható otthoni körülmények közt a mostani felforrasztottak cseréje is? A notiszervizben nekem azt mondták, hogy azt nem lehet külön cserélni, komlett egész lapot kell. Már kezdem unni, hogy a fiamtól örökölt notin csk 1 USB műxik normálisan, a másik 2-ból hiányzik az 5V, azok csak egy külső tápos elosztón keresztül használhatóak.
Amúgy én is tapasztalom, hogy senkinek nem kellenek ezek a lapok. Én 2 explorer lapot hagytam meg cserére, amik szintén csak 200 mhz-ig állithatóak, de 0 az érdeklődés rájuk. Tán egy komlett gép beszámitható lenne, de ahhoz meg egy másik ház kellene, mert amelyekből ezeket a lapokat kivettem azok már annyira be vannak sárgulva, mintha citromhéjat húztam volna rájuk
-
Nem tudom, nem mértem ki őket. Majd utána kell néznem, hogyan tudom kimérni.
Az egyik elvileg tesztelt volt 1 hete és működött, nálam másik CPU-val és rammal nem megy. Nem tudom, hogy esetleg rossz jumpereléssel meg tudott-e halni a lap?!
A CPU-k az ABIT próba jumperelések után tesztelve másik alaplapban, azok működnek továbbra is.
Azért érdekes, mert ABIT lapokat gyűjtök és ez az egy van Socket7 ABIT lapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- WorkDone 2,5 merevlemez beépítő keret
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun