- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #117587 üzenetére
"Willamette: tipikus etetős cucc, egy kövér P3 ellen alig rugott labdába" - pontosan ... anno engem is simán megtetett. Duron 1200 + DDR VS Tualatin 1400 + SD kombók között gondolkodtam, mikor kijött az 1700-as Celeron. Mondanom sem kell, azonnal ugrottam rá (netem nem volt, mire a PC-s újságok tesztelték az új cuccokat még 2-3 hónap, nekem akkor kellett döntenem azonnal) mert a paraméterek alapjá , meg az alapján, hogy abszolút egy platform volt a nagy P4-el messze a legjobb választásnak tűnt. A Duronnal az volt a bajom, hogy a lap és a CPU mellett a 384MB SD-t is kidobhattam volna; ezért inkább az 1400-as Tualatinra hajlottam, ráadásul ott komoly tuningot is be tudtam volna dobni (az 1400-as tuti ment volna 1800 körül). Erre meghoztam a legrosszabb döntést. Hiába tudtam felnyomni a Wilamette Celeron CPU-t 2266MHZ-re az 1300@1733-as Tualatin még ott is utolérte. Cserébe vehettem lapot, RAMot, meg CPU-t mindből a legdrágább volt a három opció közül, erre sandásan a leglassabb is.
"Prescottól nem voltam az NW után elájulva" - én se. Hiába voltak a paraméterei jobbak (dupla annyi cache, magasabb FSB) mégsem volt gyorsabb (bizonyos áttervezési dolgok miatt). A P4 érára már abszolút kezdett igaz lenni, hogy az ember pusztán a paraméterek alapján nem tudta belőni két CPU esetén, hogy melyik a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest