- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
válasz
hobizoli #116608 üzenetére
Bocsi, de miért kell mindig az "akkoriban"-t kiindulási alapként venni minden esetben? Nálunk 2008-ig 2 gép futott, mert ugye a fiamé az a szent grál volt, amihez mi nem nyúlhattunk, de miután a lányom kimaradt oviból és suliba ment, akkor már Ő is kért egy sajátot. Igy hát le lett porolva a P3-as és azt próbáltam meg kimaxolni úgy, hogy még használható legyen. Jó is volt neki mindaddig, amig nem akart Win7-et, mert a barátnőinek is az volt.
-
envagyok
veterán
válasz
hobizoli #116608 üzenetére
Fene tudja, én akkoriban külföldi oldalakat olvasgatva mindenhol azt láttam, hogy a 440bx-hez képest hátrányként hozták fel a 815 chipset 512m limitjét.
Egyébként volt időszak, mikor lementek a ram árak valamikor az ezredforduló idején, aki megtehette betárazott belőle.@arn
2003-ban szerintem 512 mega elég kevés volt.
Én 1GB-ra emlékszem, amit nem sokkal később 2GB-ra bővítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest