Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
"a northwood mag, főleg, hogy 2002 végén elérték a 3 ghz-et is, úgy meg már verik a thoroughbred és palomino magokat." --- Igen, a Palominot mindenképp, de a Thoroughbreadet is olyan 2300MHZ-ig. A Tbred B olyan kb 2400MHZ-en van pariban a 3GHZ-es NW-al ha jól emlékszem.
Szerintem az Athlon XP népszerűségéhez és kult cuccosságához az is hozzájárult, hogy anno sokkal több mindenkinek volt valamilyen olcsó Athlon XP-je, mint - talán vágyott ugyan de - drága teljes értékű P4 Northwoodja.
Ez kicsit olyan mint a Trabant meg Lada kultusz, hogy lehet, hogy anno mindenki pl Ferrari F40-re vágyott, de Trabant meg Lada volt, így annak van nosztalgia értéke számukra. -
envagyok
veterán
válasz
Pikari
üzenetére
Én pont fordítva látom.
Igaz P4-ből tényleg vannak apróért sem senkinek se kellő cuccok, de van, aminek jó ára van:
Asus p4c800-e (de még az alap p4c800 dlx is)
Rdramos P4
Socket 423 P4
Pentium 4 procik 3.2GHz és felette
Lga 775 jobb p4 only lapok pl ABIT AA8 Fatal1ty (925x)
955 is ritka, de arra nincs kereslet.Athlon / Athlon XP-ből szerintem csak pár cuccnak van ára:
Kerámia 1000-1400
3200+
Jobb Nforce 2 lapok
A legrégebbi lapokDe kíváncsi vagyok, mire gondoltad még, hogy felment az ára.
-
válasz
Pikari
üzenetére
Engem sem vonz, csak a Voodoozásra volt jó. A későbbi DualCore systemek, amiknek a tesztjeit már postoltam, sokkal jobbak korai, közepes és naptárazott retróra is.
Bár 1 db modern gép ma már mindegyiknél jobb, mert XT- től 2025- ig betakar mindent. A retró vasak már csak amolyan kövületek, sokat érnek, de a modern moddokkal a mai gép is teljesértékű retró. Mondjuk Voodoozásra nem jó, mármint lényegében működik benne a V2SLI, de csak alapon, tuningra kizárólag a profi P4 lapok jók.Találtam pár db NW procit, majd lepróbálom, de sztem a Prescott közelébe sem fognak érni.
SocketA : ott meg a Bartonnal kavartam, de az sokkal jobban melegszik(ellenvélemény jön majd, de arra már nem válaszolok, sok vita volt már róla) mint a Prescott, 2.4GHz a max, utána már nem indul, vagy kiolvad a socket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
DarthSun