Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs

- 

LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Pikari

üzenetére
						Ezeket én Linux alatt meg sem próbálnám beállítani, mivel nem értek hozzá. Winre csere meg hát annyiba kerül, amit írtam, ott aztán mindent brutál precízen lehozok, természetes hiszen azon nevelkedtem DOS-Win11 intervallumban. Persze hiába van profi gyakorlat, egy adott gépre akkor is a részletes install(jó hát az alap egy gyors gépre, pld Zen2- re negyed óra alatt felmegy, de az még nem jelent semmit, kb lepkefing) eltart egy darabig, hogy utána a user bármire klikkel, mindegyik rendesen fusson neki. Ez komoly idő és pénz. Persze nyuggerként ráérek, de azért akkorse játsszon senki az időmmel ingyen, komoly összeg idegennek(bár alapból nem is szoktam vállalni, csak ha térdre borulva imádkoznak) - kivétel a legjobb haverom és a közvetlen rokon.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2. és 3. generációs processzorok.
 - 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun