- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay #112495 üzenetére
2GB GDDR6 32bit
Meglepett, hogy az amd rá meri írni a nevét egy 32 bites memóriavezérlővel megáldott grafikus kártyára
-
KROK640
nagyúr
válasz
Egyrészt úristen, már a 6500XT 4GB is ipari hulladék és parasztvakítás volt az AMD részéről, a 6400-as kártyánál pedig azt hittem, hogy nincs lejjebb!
Erre kiderül, hogy van RX6300 is
Viszont a régi félretró, retró kártyákkal való összehasonlítás nagyon jó ötlet (úgy tűnik nem csak elrettentő példának lesz jó a kártya), ha tudod akkor a GT1030 2GB-ot ne hagyd ki a tesztekből. (engem meglepne ha a GTX960 szintet hozná az RX6300)Modern techek on/off-al is érdemes lenne kipróbálni, illetve rebar.
-
Pista0001
addikt
válasz
Nekem tetszik nagyon az ötlet, abszolút híve vagyok félretróban, hogy újabb, de alacsonyabb szintű vga-val párosítsuk a processzorokat. Alapvetően 5 évvel fiatalabb vga szerintem még jó páros egy bizonyos szintig. Sajnos manapság középkategóriában már csak 8×, belépőszinten 4× a vga-k pcie csatlakozója, így a nagyon régi plattformokon lehetnek hátulütői a dolognak.
Klassz lenne, ha pcie 1(.1)-es, 2-es, 3-as és 4-es plattformon is meg tudnád nézni, hogy mit tudnak egymás ellen a kártyák. Első körben a 6300-at, hogy veszít-e teljesítményt az egyre régebbi plattformokon, aztán ha igen, akkor összevetve a régebbi, de nagyobb pcie sávszélességű kártyákhoz képest mi a helyzet.
A másik kattanásom, hogy L-es Xeonnal helyettesítsem az i5-öket és i7-eket, a modernebb középkategóriás (vagy akár belépő szintű) vga-val együtt pedig szignifikánsan alacsonyabb fogyasztással hozza a retró élményt. Némileg antinaptárazós ez is, de nekem számít az energiahatékonyság is. Tegnap jött meg 1150-hez az E3-1275L v3, ma 1155-höz az E3-1260L v1, 1156-ban pedig máf egy ideje 3426L van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest