Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz hobizoli #112384 üzenetére

BX440-el sosem volt ilyen gond. :)

#112383KROK640: 2003 ősze, október/november, PII cserélése P4 alapokra, 100e-ből ez jött ki:
    Asus P4PE i845PE+ICH4 megspékelve asszem Promise Fasttrak vezérlővel - akkoriban a családon belül ez volt a fullos féleség, 2 db SATA port (Promise), és a megszokott 2 IDE port (ICH4) mellé még egy extra IDE port (Promise), Soundmax AC97 5.1 hangkeltő, normális DDR 333 support, nagyon jól állítható BIOS, stb.
    Egy baja volt a lapnak a későbbi Prescott támogatás hiányán felül - 3 év garral adták és 3 év alatt 3-szor gariztattam, évenként 1-szer, így 4 példányom volt belőle a végére (nem egyszerre). :D
    Intel P4 1,8 NW Pentium (később rájöttem, hogy visszabutított 3 GHZ-es példány, utána végig 3,06 GHZ-re lőve ment)
    Titan procc hűtő
    Samsung 512 MB DDR-333MHZ
    Minden más (IDE optika, SCSI HDD-k, vezérlő és optika, Soundblaster 128 PCI, GF2 GTS, táp - ez egy 235W-os FSP volt) a PII-ből jött át, ideiglenesen az asztalon volt összerakva, decemberben szerváltam occsón (rekesz sör) egy server toronyház szerűséget. :))

#112385envagyok: Pontosan. S pont ez miatt (is) már nem foglalkozok ilyen dolgokkal üzletszerűen, max havernak akivel lebartellezzük.

Új hozzászólás Aktív témák