Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
A jóöreg 4in1 driver. Emlékszem mikor megjött a VIA Tomato lapom, meg a 466, akkor volt egy súlyos problémám. Mentek ugyan az új 20GB-os HDD-k, de pokoli lassan. PIO módban. 4MB/s volt a maximális olvasási sebességük. Ami azt eredményezte, hogy mp3-at nemhogy játék közben, de úgy semmikor sem tudtam hallgatni, mert még Win alatt is képes volt akadozni, ha közben sok ablakot nyitottam vagy ilyesmi. Így mentem vele hetekig, amikor is akitől jött a lap eszébe jutott, hogy jajj a laphoz tartozó driver CD-t kértem párszor, hát végre el is hozza. 4in1 driver, és a lap megtáltosodott. Sok limitáció megmaradt, sokat szívtam azzal alappal, de azért jelentősen javult.
Sajnos ezt kiesett PIO mode-ba dolgot időnként 4in1 után is csinálta ahogy írod. Emlékszem, hogy egy CD íráshoz is bekellett zárni mindent is, még a képernyő kímélőt is tiltani, és aztán imádkozni, hogy végigmenjen. Három lemezből legalább egyet tuti elrontott, mert leesett az adatátvitel túl hosszú időre. Pedig sokszor 1× tempoban írtam már a CD-ket kínomban. 74-80 perc, amikor a géphez sem lehet érni, mindezt úgy, hogy akkor még hárman voltunk faterral és öcsémmel egy gépre, suli, szakkör, úszás (később diák munka) stb mellett, ha hétköznapokon napi 2 óra jutott gépezni, már jó volt. Na emellett át kellett gondolni, hogy mikor is akarok CD-t írni ... -
Pikari
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
4in1-el socket A-n én nem tapasztaltam hibákat a memória sávszélességben, vagy a merevlemezkezelésben. nálam az egyetlen jelenség az volt, hogy az AGP port így 4x módból 8x-ba tudott váltani (már ahol ez támogatva volt), és ez hozott is némi extra sebességet azoknál a játékoknál, amik nagyobb sávszélességet igényeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Haditechnika, harcászat
- iPhone topik
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14600KF garanciális! Jegelve Nozoki1990 részére
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun