Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Ez vállalati szint. A vérpistikének a pont az ellentéte.
Az meg, hogy 2022-ben mennyit fejlesztettek tök mindengy, mivel van némi kód a kernelben amit korábban fejlesztettek bele. Mondjuk úgy röpke 30 év alatt.Azt se számologasd már lécives, hogy a disztró hány %-a a kernel. Mert a 147. háttérkép nélkül bebootol, de kernel nélkül az egész szabad szoftver gyakolatilag nem létezne. Maximum routeren.
Nagyjából egy tucat féle disztrót használtam 20 év alatt huzamosabban. Egyedül az el disztrók voltak arra képesek, hogy 10 éven át stabilan és hiba nélkül működjenek. A debian ugyan úgy elhasal mint a zenwalk hosszú távon.
Szerintem az van, hogy fingod nincs a témáról és úgy okoskodsz. De ez is oké nekem, megjegyzem én, hogy kivel kell szóba állni és kivel nem.
-
válasz
Pikari
üzenetére
Ja hát valamennyire érthető. Nálam pld a Mint eljutott a boot képernyőig, de startra lefagyott.
Valamint, mivel nem használok Linuxot(csak most kellett pár pillanatra), nem tudtam hogy általánosságban hanyatló tendenciát mutat.
Optikára fel van írva a Hirens DVD, arról miniXP- t indítva lehet gyalulgatni, de a jelzett gépben már nem működik az optika(cserélni nem volt kedvem), USB Disk5 firmware jelölésű penre írva meg nem bootol, régebbi a betöltő record. -
válasz
Pikari
üzenetére
Megvalasztani egy minimum system requirenmentset, az miert hozza nem ertes? Relative kevesen akarnak szerintem, RHEL9-et rakni egy 18 eves szerverre. Az en gepem is nyolcassal fog a szemetdombra kerulni (X5470). Egyre tobb korlat ugrik/esik be, egyre tobbszor talalkozni olyan binarisan terjesztett szoftverrel, ami hasznalna az ujabb utasitasokat de azok hianyaban egy laza SIGILL keretein belul bemondja az unalmasat. Szerintem, kb elvarhatobb lenne, hogy ebben a kornyezetben is aktivabban legyen kovtve a fejlodes.
Egyebkent, amikor kb 8 eve megmakkant a szerverben az egyik PSU, akkor bagoert volt ebayen masik. Kb 2 eve meghalt a masik PSU is, akkor csilliard penzert kaptam uj PSU-t, mert valakik elkezdtek a gepbe valo 1000 meg 1200W PSU-t, mining 12V PSU-nak arulni, igy felment az ara
.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: 2025, zárás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
DarthSun