Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Pista0001 #106393 üzenetére

Ezt írtam tulajdonképp én is, hogy a böngészésnek hatalmasat ugrott a gépigénye az elmúlt 10-15 évben.

Az a baj a brand gépekkel, hogy sokszor már 6-10 évesen kerülnek eleve a userhez, pont akkor, amikor már le kéne őket selejtezni. Ilyenkor egy jól sikerült bővítés simán kitolná az élettartamukat, de mivel ez nagyon korlátozott, marad pár év kompromisszum, mielőtt kukába mennek. (egyébként DIY gépek piacán haragszom az Intelre is a 2 évente új foglalat miatt). Nehogy azt hidd, hogyha nagyon akarnám nem tudnék létjogosultságot találni ezeknek mert van, de pont nemigazán az egyszeri otthoni usernek gondolnám.

Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért nem mindegy, hogy normál ATX méretű a PC, vagy 4db egymás mellé rakott Révai lexikon kötet, mikor úgysem viszed sehová? Mert ahhoz az SSF gép is nagy és macerás, hogy hordozgasd laptop módjára.

"amíg voltak olyan VGA-k, amik erre a fejlesztésre jók voltak, azokból jellemzően volt belépő szinten 1 slotos LP, tehát megint rendben van az SFF. ;] :P" - úgy érted akkor, hogy VOLTAK régen ;] :P

Új hozzászólás Aktív témák