Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
FoxiestFox #104575 üzenetére
PCI kártya vs 800x600, azért ez annyira nem tipikus, mert amikor elkezdték a 3d gamek elhagyni a 640x480-at, akkor már a gépek inkább agp-vel jöttek. A voodoo1 nem is támogatja a 800x600-at, mert nem fér bele a memóriájába, ha van z buffer is. A riva128 és permedia2 támogatja, csak élvezhetetlen frame ratek mellett.
A savage4 pci jó, csak egy fél vesébe kerül. A valamelyik rageből az első 3 már 640x480ban sem tud 10 fps-nél többet, a rage pro is csak 640x480ig érzi magát fickósnak, a későbbi ragekhez meg kraftosabb processzorok kellenek a cpu overhead maiatt.
A GD-546X kártyád igazából annyira nem rossz, de a 800x600at felejtsd el vele.
-
válasz
FoxiestFox #104575 üzenetére
Cirrus Logic GD-546X - nézegettem a fotókat, leírásokat, 96-97 3D játékai 800x600- ban, hát sztem sem biztos. Sőt még a Matrox Mistique is úgy olvasgattam hogy korlátozott 3D képességekkel rendelkezik(raktáron van, UK- ből jött fénypostával, XP alatt próbálva, ok).
Ahhoz hogy a 96-97 3D játékok fussanak, sztem érdemes biztosra menni. Matrox Mill G200 - DOS/Win3.11/Win9x jó kompatibilitás. Vagy antinaptárazós R7000PCI, mint korábban említettem(de sajnos ultraritka ma már)
Pld hirtelen a Turok1- et tudom említeni a korból, az pld eleve csak Riva drivert támogat a menüjéből, de nem olyan forrón eszik a kását, későbbi brutál NV/Radeon kártyákkal kattintva a Riva menüre, madness gépen is szépen fut, ezt nemtom miért van így, de ez van.
Esetleg még : Ati Rage Pro PCI - 3DM99 szépen fut Win9x alatt, így gondolom a korábbi címek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest