- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #104554 üzenetére
Jól hangzik. Azonban nekem a Linuxal mindíg volt valami gondom, sokféle disztrót kipróbáltam, de mindíg maradt 1-2 hardverelem, ami nem működött. Nem működő megoldási kísérlet - szépen adogatta nekem a driverek függőségeinek függőségét - aztán vagy a hatodik szint után, mely modulokat nekem kellett keresgélnem a neten, bedobta a hetediket is, ez kell a hatodikhoz...itt feladtam. Pld az XFi HD nem ismert, nem is szól csak az alaplapi hang, optika meg elérhetetlen, a Mackie Onyx meg egyébként driver nélkül is megy Win alatt, vagy akár TV- re dugva is, Linux alatt meg sem mukkan. A hálózat meg szintén brutál, még a router által adott netet is akrobatikus elérni, nem beszélve a helyi megosztásról, jó az Win alatt is paranoiás már, de legalább a retró gépek elérhetőek, akár telefonról is.
1999 : Mandrake - már akkor sem volt teljesen kerek, Awe32, nézem a forrásban, csak base 620 van a hullámtáblára, nekem kellett 640- re átírni, és újrafordítani a modult.
Szóval hiába a modern haladása, ha egyszerűen a saját setjeimet nem képes használni. 32/64bit pedig tökmindegy ma, a madness gépek nemigen érzik meg hogy melyik megy, a retró cuccokat is vadállat gépen futtatom, minden modern driver adott, még a 84- es SCommander is fut RyZenen is, speed probléma nélkül, bugmentesen.
Nekem tehát a DOS-Win vonal használható, a Linux pedig nem, pedig nagyra tartom mint ingyenes oprendszert, de alapvetően soha nem bírtam vele, régebben haladó voltam, ma már nem annyira értek hozzá, de állítólag már on the fly...sajna nem.
Linuxal vett gépek is jöttek, amíg vállaltam orvoslást, azokra azonnal azt monda a felhaszáló, hogy ez kiverte a biztosítékot, és Windowst tegyek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest