Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrob
aktív tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Igazából mindenkié kritizálva van. De szerintem így helyes, formáljuk egymás véleményét. A stílus ami néha nem sikerül, 20 év nem volt elég nekem sem hogy ne legyenek bántók a kommentjeim, pedig próbálkozom

Másik. Manapság, retróban mi az elfogadott VGA kártyáknál a VBE kiterjesztés 1.2-ről vagy 2.0 -ról, 3.0-ra patchelésre?
Sokáig S3 kártyáim voltak amikre van free S3VBE meg S3Refresh progi is, ezért sajna ezt nem oldottam meg anno univerzálisan. Van egy régi Univbe-m, de az nem működik. Újabb Univbe meg azt írja hogy lejárt a grace period.
SiS, Chips és Ali PCI kártyákkal próbálkoznék. Amúgy általában jól működnek, csak a demók nem mennek, kb egyik sem amit próbáltam. -
válasz
DarthSun
üzenetére
A tiéd kritizáljuk az enyéimet meg le se szarja senki. Ez már csak ilyen. A lényeg, hogy évezzük a játékot.
Valakit érdekel egy jó kis C= TED-es cucc?
A Volariért, ha működne teljesen érthető, hogy ad valaki ennyit. Egy döglöttért már furcsa. Még jó, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, így talán meg lesz javítva/mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest