- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felreertes ne essek, hibatlanul megertettem, csak nem ertek egyet vele, akarhogy probalod lenyomni a torkomon.
Ertelme biztos van gyakorlatban, az hogy mennyire hiteles meg - nekem tok jo, te meg ne vedd meg
Egyreszt en eloszor nem a 92-es Classicon hallottam a demokat, hanem iw-n, es korabban levezettem hogyha az iw-t nem tartja valaki "valodi GUS hangnak", akkor gyk. a Gravis mernokeivel vitatkozik es nem velem.
Egy eredeti PnP es egy OrpheusIi kozott minimalis kenyelmi kulonbsegek vannak, (nagyon jo hogy nem kell 16 megasra moddolni, van rajta optikai es waveblaster csatlakozo) ember legyen a talpan aki kihallja a DAC beli kulonbsegeket azonkivul hogy az eredetiek jobban osszeszedik a kornyezeti zajokat neha (nekem 1 tucat GF1 es IW kartyabol tobb mint a fele vicceskedett)
De ezt mar mind leirtam, szoval szerintem tudatosan hagytad figyelmen kivul. -
Azért az értelmét nem lehet vitatni. Ha van egy optikai bemenetű jó kis erősítő, akkor nagyon kényelmes. többek között már csak azért is, mert rajta van OPL is, tehát nem kell varázsolgatni. Tuti jó kis kártya ez, bár nem néztem mennyibe kerül, lehet dobnék egy hátast az árától, de a tudásán az sem változtatna.
Gyorsan emuból kitermeltem a 2nd reality hangját és audacity-ben ráengedtem egy filtert. Egy gyenge-közepes BT agybadugóson hallom a különbséget a demo második részének az elején. Nem egetrengető, de a magasak miatt a tér nyitottabb filter nélkül. Azért ott néztem, mert az a kedvencem :) Rendes cuccon, oversampling és miegyébb mellett tuti még jobban kijön. Pedig már nincs is jó fülem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest