Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem érdekel! Annyi cucc van fent a gépemen, hogy egy format c:, és egy biosz reszet felér egy atomkatasztrófával. Az AMD-s konfigomon 1,5 év alatt 1x tettem meg, a lapcsere miatt, de amióta ez a konfigom van, már az elején 3x kelett tennem az XP-t, mert semmi nem működött már a legelső telepítés után sem. 3x-re úgyahogy működésre bírtam, ment 2 hónapot, és azóta fokozatosan omlik össze, hol naponta 10x, hol 3x. Ja és még mielőtt megkérdezed, a játékról már leszoktam, azt nem bírja a gép (most 98-00 közötti szinkronizált gémekről beszélek), már a nettől is összeomlik, ha valami segédprogramhoz; pl. Adbe Acrobate-hoz kell nyúlnia a honlapnak. De van, hogy 2-3 megynitott oldal után leáll a böngésző, vagy kifagy az egész rendszer, és csak a reszet megnyomása segít, mert olyankor a szoftveres újraindítás is meghal.
Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest