Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem érdekel! Annyi cucc van fent a gépemen, hogy egy format c:, és egy biosz reszet felér egy atomkatasztrófával. Az AMD-s konfigomon 1,5 év alatt 1x tettem meg, a lapcsere miatt, de amióta ez a konfigom van, már az elején 3x kelett tennem az XP-t, mert semmi nem működött már a legelső telepítés után sem. 3x-re úgyahogy működésre bírtam, ment 2 hónapot, és azóta fokozatosan omlik össze, hol naponta 10x, hol 3x. Ja és még mielőtt megkérdezed, a játékról már leszoktam, azt nem bírja a gép (most 98-00 közötti szinkronizált gémekről beszélek), már a nettől is összeomlik, ha valami segédprogramhoz; pl. Adbe Acrobate-hoz kell nyúlnia a honlapnak. De van, hogy 2-3 megynitott oldal után leáll a böngésző, vagy kifagy az egész rendszer, és csak a reszet megnyomása segít, mert olyankor a szoftveres újraindítás is meghal.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Gran Turismo
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest