Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
sziasztok!
egy kis segítséget kérnék.
amdből (az utóbbi időben) kikopott srác vagyok, ám most egy ismerősöm amd-s gépet szeretne és ebben kellene segítenem neki. nektek meg nekem... :)
szóval: nforce2 ultra 400-as alaplapra gondoltam, a fórumot átolvasgatva és azt figyelembe véve, hogy az illető valami normális 5.1-es alaplapi (fontos, hogy alaplapi legyen!) hangkártyát szeretne. gondoltam itt a rendes soundstormra és nem olyan lapra, amin pl realtek alc650 van.
ezekkel a hangcuccokkal mi a tapasztalat?
lapból melyik márkát preferáljam? inkább megbízható legyen, mint esetleg 2-3e ft-al olcsóbb...
prociból asszem barton 2500+ lenne benne. valami (relatív) csendes levegős cooler? silentbrezee?
a másik nem éppen amd és alaplap téma, de vga-ból milyen VIVO-s (Video In, Video Out) létezik manapság, amit érdemes megvenni? ATI-ból max 9200-ast láttam, az viszont teljesítményben lenne kevéske...
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest