- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
sziasztok!
egy kis segítséget kérnék.
amdből (az utóbbi időben) kikopott srác vagyok, ám most egy ismerősöm amd-s gépet szeretne és ebben kellene segítenem neki. nektek meg nekem... :)
szóval: nforce2 ultra 400-as alaplapra gondoltam, a fórumot átolvasgatva és azt figyelembe véve, hogy az illető valami normális 5.1-es alaplapi (fontos, hogy alaplapi legyen!) hangkártyát szeretne. gondoltam itt a rendes soundstormra és nem olyan lapra, amin pl realtek alc650 van.
ezekkel a hangcuccokkal mi a tapasztalat?
lapból melyik márkát preferáljam? inkább megbízható legyen, mint esetleg 2-3e ft-al olcsóbb...
prociból asszem barton 2500+ lenne benne. valami (relatív) csendes levegős cooler? silentbrezee?
a másik nem éppen amd és alaplap téma, de vga-ból milyen VIVO-s (Video In, Video Out) létezik manapság, amit érdemes megvenni? ATI-ból max 9200-ast láttam, az viszont teljesítményben lenne kevéske...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest