Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
sziasztok!
egy kis segítséget kérnék.
amdből (az utóbbi időben) kikopott srác vagyok, ám most egy ismerősöm amd-s gépet szeretne és ebben kellene segítenem neki. nektek meg nekem... :)
szóval: nforce2 ultra 400-as alaplapra gondoltam, a fórumot átolvasgatva és azt figyelembe véve, hogy az illető valami normális 5.1-es alaplapi (fontos, hogy alaplapi legyen!) hangkártyát szeretne. gondoltam itt a rendes soundstormra és nem olyan lapra, amin pl realtek alc650 van.
ezekkel a hangcuccokkal mi a tapasztalat?
lapból melyik márkát preferáljam? inkább megbízható legyen, mint esetleg 2-3e ft-al olcsóbb...
prociból asszem barton 2500+ lenne benne. valami (relatív) csendes levegős cooler? silentbrezee?
a másik nem éppen amd és alaplap téma, de vga-ból milyen VIVO-s (Video In, Video Out) létezik manapság, amit érdemes megvenni? ATI-ból max 9200-ast láttam, az viszont teljesítményben lenne kevéske...
Aktív témák
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Vírusirtó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest