- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Xblades #75774 üzenetére
Szerintem a vrm lesz. Próbáld meg fixálni a maximum feszültséget 1.3v alatt. És vedd ki a túrbót. Elöszőr maradjon az alap órajelen és addig emeld, amíg stabil. Ja és a vrm gondolom kap elég levegőt. Nekem anno egy FX 8320-at vitt 4.2Ghz-en ilyen Extreme 4. Majd ahogy öregedett és tovább adtam a családban már öcsémnél egy FX6300 is kifogott rajta. Ott ez volt a megoldás. 4Ghz-en ment utoljára 1.3v alatt. Már nem tudom pontosan mekkora volt a fesz érték, de ugye ez proci és lap függő is még azonos típuson belül is.
-
DraXoN
addikt
válasz
Xblades #75771 üzenetére
vga driver nem lehet?
egy teljes törlés és újratelepítést csinálnék vga drivernek (először)... bár aida miatt lehet még se vga- mióta van nálad a gép? régóta megvan, és ebben az összeállításban? mikor kezdődött a "jelenség"?
- lehet memória hiba, memória tesztet futtattál?
- lehet táp feszültség ingadozás? mennyire stabil, terhelés és "alapjárat" között, ha nagyon visszaesik vagy "elemelkedik" a feszültség az is baj!
- volt már szerencsém olyanhoz, hogy látszólag más hiba volt, de valójában merevlemez gond volt (vagy maga a sata kábel), "pont" írt volna és halt bele a gép, de S.M.A.R.T. nem vette észre, így szerinte 100% volt az eszköz... bár ez egy extrém ritka eset, még is találkoztam vele...
- kicsit órajelet visszavéve stabil? vagy akkor sem? (szorzót állítva, nem "FSB"-t)én memóriára gyanakodnék először, majd feszültség értékekre.. de végső soron, lehet elfáradó alaplap, vagy processzor... semmi se tart örökké... de előbb zárjunk ki más lehetőségeket ...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest