- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Akkor rosszul kerestem.
köszi a segítséget.Egy 3.2-sel ellennék az a 80 ezer egy kicsit húzós.Átmegyek oda,a linkeket átnézem.Köcce
-
Chieftec
őstag
Sziasztok.Hogy áll mostanság ez a dual core?Ára hogy alakul,lehet vhol venni?Megéri?Mostanában nem tartottam lépést a procikkal,ezért kérdezem.
Az igazi ok az az,hogy procit cserélnék;de nem tudom;hogy milyet kéne venni.Most egy 3 ghz-es prescott magos procim van is7-g lapban.Érdemes ezt lecserélni?Ez a dual core nagyon érdekel;hogy mennyibe kerül,de árlistában nem láttam.Vagy csak én keresek rossz helyen? -
Totyi
őstag
Sziasztok.Hogy áll mostanság ez a dual core?Ára hogy alakul,lehet vhol venni?Megéri?Mostanában nem tartottam lépést a procikkal,ezért kérdezem.
Az igazi ok az az,hogy procit cserélnék;de nem tudom;hogy milyet kéne venni.Most egy 3 ghz-es prescott magos procim van is7-g lapban.Érdemes ezt lecserélni?Ez a dual core nagyon érdekel;hogy mennyibe kerül,de árlistában nem láttam.Vagy csak én keresek rossz helyen? -
Geri_XV
csendes tag
hát ha tényleg olyan lesz a gyorsulás, mint sima duál proci cuccok esetében, akkor tényleg megér egy misét....
-
Hmmz
senior tag
Erős lesz és megfizethetlen...akárcsak jómagam...

-
erdoke
titán
X2 4800+ 1050USD
Bővebben: link4400+ is van 604 USD-ért a Tigerdirecten, de sajna túl messze van.

-
anulu
félisten
-
erdoke
titán
-
anulu
félisten
-
Fade_Away
őstag
-
erdoke
titán
ez amd... biztos bele fog menni minden s939 be csak biosfrissítés kell és pakk

ez a jó az amd be hogy nem kell minden újabb procihoz új lap meg új ram meg új lapkakészlet....... vegyél példát a socket a ról hogy mennyire stabilan kompatibilis ''önmagával''
ezt nem flamenek szánom csak sztem igazság
Aha, éppen a harmadik A64 foglalatot tapossuk, és jövőre jön megint három...

-
Neck
veterán
Nekem ez a két mondat tetszik... :
''3233 MHz isn't the limit of the CPU but I should have spent more time tweaking the system...''
''I think we'll get more deep into this after I get back from Computex 2005.''
hehe
-
knajf
senior tag
ez amd... biztos bele fog menni minden s939 be csak biosfrissítés kell és pakk

ez a jó az amd be hogy nem kell minden újabb procihoz új lap meg új ram meg új lapkakészlet....... vegyél példát a socket a ról hogy mennyire stabilan kompatibilis ''önmagával''
ezt nem flamenek szánom csak sztem igazság
-
erdoke
titán
Az Abit AN8 Ultra passzív hűtését semmi nem überelheti hangtalanságban. Tuning max. 20-25 %-ig érdekelhet, azt meg minden lap bírja.
Ha ebből lenne valami 6-8 SATA + jobb audio kodek alaplap, akkor az lehetne ideális számomra.
Sajna arról gőzöm nincs, hogy az említett Abit lap ismeri-e már a dual core procikat, de majd kiderül.
-
Fade_Away
őstag
Hát nem kérdéses,most már hogy mi jön a venice után!

WR Pcmark04
Bővebben: linkx2 3233mhzn?

ez nagyon-nagyon durva menjen csak vizemmel 2800mhzt azzal még venice is üt ez micsinálhat.... -
Fade_Away
őstag
3fajta nf4 lap volt már nálam(giga, msi, dfi) és messze a legjobb a dfi.
Ráadásul a chippsethűtője is a leghalkabb.
-
erdoke
titán
Fogalmam sincs,érdekes hogy senki nem szól a témához,habár már vagy 1000-en megnézték..
Sztem 1 éven belül sok embernek lesz X2!Remélem, egy hónapon belül is lesz néhánynak. Én már dolgozok rajta...

Sajnos az igényeimnek mindenben megfelelő lapot nem fogok kapni, úgyhogy veszek egy olcsóbbat, aztán majd később cserélem.
A RAM is kész káosz, ha az ember 2 GB-ot akar.
-
Overlocker
veterán
-
erdoke
titán
Beszéljünk még erről.
Vajon mennyi zseton lesz a 100-as sorozatú dual core Opteron?
-
Overlocker
veterán
-
erdoke
titán
BTW ezek is tudják a Cool'n'Quiet-et? Erről mintha nem olvastam volna egyik cikkben sem.

-
erdoke
titán
-
Overlocker
veterán
Hát nem kérdéses,most már hogy mi jön a venice után!

WR Pcmark04
Bővebben: link -
Overlocker
veterán
Egy kis csemege...
Overlocker
veterán
És ismét hozta magát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Pcmark041:9017
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
-
Zoli71
tag
-
Lortech
addikt
Szép nagy teszt, érdekes eredményekkel: Bővebben: link
-
Overlocker
veterán
Egy amd dual core, multiba
(opteron test)
MUŁĐER
addikt
-
Overlocker
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Én vmilyen roadmapben mitha azt láttam volna, hogy a dual core cpu-k az Athlon FX-ek
utódjai lesznek. És sztem elmondható,hogy nem sok példány futkos itt a fórumozók gépjeiben... (egyáltalán van vkinek ilyen procija?
)
Bár a teljesítményére kíváncsi leszek,(főleg játékokban ér-e valamit) mivel vhol azt olvastam, hogy a dual core cpu-kra (Intel is Amd is) külön kell optimalizálni a progikat, mivel alap esetben csak az egyik magot használnák ki...Igen, szükség van szoftveres támogatásra. Én arra leszek kíváncsi, hogy az új 64 bites windows mennyire tudja kihasználni a két magot oprendszer szinten.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel még ez az egy teszt amit láttam róla,így nem tudom kacsa vagy nem,de az eredmény annyira nem irreális,sztem.És még ha kicsit húzható is lenne....

[Szerkesztve]Attól tartok, hogy ha húzható is lesz, azt testközelből a többség nem fogja megtapasztalni még jó ideig. Talán 1 év múlva.

-
Overlocker
veterán
A számok magukért beszélnek.Felettébb érdekes ez a cpu,hiszen ilyen nem szerepel az amd roadmap-ben.
![[kép] [kép]](http://www1.freeweb.hu/ballintt-hwb/benchmark.png)
Bővebben: linkHelyesbítés, a proci core-nként rendelkezik 1MB cache,azaz dupla mag esetén ez 2MB!
-
Overlocker
veterán
A rivális bajokkal küzd
Jim Tonic
nagyúr
-
Zoli71
tag
Remélem, az nforce4-es alaplapokba belemegy majd ez a proci...
-
Zoli71
tag
-
Terminátor 4.
tag
Jól látszik, hogy a teljesítménye egy 6,36 Ghz-es P4-es non-HT northwoodnak felel meg. Azért ez nem rossz.
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
desiato
csendes tag
-
Enclave
aktív tag
Én vmilyen roadmapben mitha azt láttam volna, hogy a dual core cpu-k az Athlon FX-ek
utódjai lesznek. És sztem elmondható,hogy nem sok példány futkos itt a fórumozók gépjeiben... (egyáltalán van vkinek ilyen procija?
)
Bár a teljesítményére kíváncsi leszek,(főleg játékokban ér-e valamit) mivel vhol azt olvastam, hogy a dual core cpu-kra (Intel is Amd is) külön kell optimalizálni a progikat, mivel alap esetben csak az egyik magot használnák ki... -
Nyuf
senior tag
Azthem egy év mulva tudom mire fogok váltani
És még új alaplap sem kell elvileg, gyakorlatilag meg franc sem tudja
-
sirály12
őstag
Bár már elérhető áron lenne. Már alig várom, hogy egy ien kis csoda dübörögjön a masináriában.

-
_Volkovy_
nagyúr
Mondom háp-háp.
Kacsa a cikk. -
MUŁĐER
addikt
-
desiato
csendes tag
-
desiato
csendes tag
-
MUŁĐER
addikt
-
Jim Tonic
nagyúr
-
desiato
csendes tag
hogy lehet, hogy csak 11 hsz -t ír ki, de már 17 van? Vagy csak nálam van ilyen PH! bug?
-
MUŁĐER
addikt
-
Jim Tonic
nagyúr
Na wow. Állat lesz. Tudnám, mivel hűtjük le.
-
Overlocker
veterán
azt nem tudom,remélem olcsóbb mint az Intel EE-k.
Mondjuk nekem akkor se lesz rá pénzem
Utánanéztem, az Opteron 250-es 685€ -ba kerül.
-
Overlocker
veterán
-
SzlobiG
félisten
Már vártam ezt a topicot.
Amúgy egész jónak tűnik. -
sharker
aktív tag
komoly

És mennyi lesz kb.
? -
Overlocker
veterán
-
anulu
félisten
-
desiato
csendes tag
Nem szerepel a roadmapen? Úgy tum fél éve csak erről beszélnek...sőt, elvben már megkezdték a aszállítást a partnereknek.
Amúgy mennyire hiteles ez a teszt? -
Eskimoka
tag
ez nagyon durva lesz
-
Overlocker
veterán
A számok magukért beszélnek.Felettébb érdekes ez a cpu,hiszen ilyen nem szerepel az amd roadmap-ben.
![[kép] [kép]](http://www1.freeweb.hu/ballintt-hwb/benchmark.png)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Intel i7 - 8700K 3,7GHz - LGA 1151 - OEM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Alza garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lg 32U631A-B IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey OLED G8 G85SD monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hello!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)