- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9829 üzenetére
Őőőő....
Ezen most összezavarodtam.
Azt hittem, hogy a közel 5 milliárd dolláros felvásárlás lényege épp az, hogy az AMD-nek legalább az olyan kényes (nem general purpose) szervermegoldások esetén, mint az AI ne kelljen valamilyen saját megfontolásokkal, saját érdekekkel rendelkező szervergyártó cégre hagyatkoznia, hogy az majd remélhetőleg összedobja a megfelelő konfigot és nem rontja el valami ostobasággal (lásd az apuk mellé tett előző gemerációs semmivel nem erősebb dgpu a notebookokban), hanem mind a rendszertervezés, mind pedig a gyártás és szállítás vonatkozásában ki lehesen hagyni a middleman-t, ami egy jobb, célra tervezett rendszer gyorsabb szállítását teszi lehetővé.De ha a gyártórészleget tovább értékesítik, akkor pontosan mit tartanak meg, milyen céllal és az pontosan milyen előnyt fog jelenteni, amire egy negyedévnyi bevételt és többévnyi nyereséget elköltöttek (készpenzben)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest