- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #8165 üzenetére
> Mindettől függetlenül, ha ezekben az értékekben benne van
> a sapphire rapids, akkor félő, hogy nem húzta ki a lefelé ívelő trendből.úgy néz ki, hogy a Genoa beelőzte a sapphire rapids-ot a piacrakerülésben.
AMD's Epyc 4 will likely beat Intel Sapphire Rapids to market
HPE to start shipping Genoa-equipped systems in December – Intel's 4th-gen Xeons, eventually
https://www.theregister.com/2022/11/01/amd_epyc_intel_sapphire/
"""
In the latest blow to Intel, Hewlett Packard Enterprise execs tell The Register its 4th-Gen Xeon Scalable-equipped systems won't ship before AMD's Epyc 4.The news comes as HPE teases four new ProLiant Gen11 systems powered by AMD's next-generation Epyc datacenter CPUs, codenamed Genoa, which are slated to launch during an event later this month.
The win is significant for AMD as it makes the chipmaker the first to bring a datacenter-class chip with support for the latest DDR5, PCIe 5.0, and Compute Express Link (CXL) 1.1 standards. Technically, Amazon's Arm-based Graviton 3 also supports these features, however, you can't exactly go out and buy one from HPE, or anyone else for that matter.
....
" -
törölt tag
válasz
"Nem fekszem és ébredek ezekkel, de úgy rémlik nincs megkülönböztetve adatközpont, mint hyperscaler, valamint szerver. Lehet, hogy tévedek."
Én sem kelek és fekszem ezekkel, de ebben az esetben nem lett volna értelme a twitter bejegyzés alatt ennek:
Illetve a 3 perc alatt talált 2 számnak, amiről fentebb írtam. -
törölt tag
válasz
Valószínűleg pont a SR előtti pangás látszik, 2022 Q4 -et olvastam több felé, 2023 early általános elérhetőségre. Ugyan ez volt az ice lake előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest