Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
A Raven célpiaca első sorban az $1000-3000-os FirePro. Hogy a szűkülő low-end desktop piacra mit dobnak be, gyakorlatilag irreleváns. Azt meg már a másik topikban Oliverdával átdumáltam, hogy engem meglepne, ha jönne HBM-es Raven desktopra. Pont az ára miatt. Viszont mobil vonalon 100%-ig biztosra merem venni, hogy a csúcs processzoraik 4-8 vagy 16GB HBM-el jönnek egybe tokozva.
Azt meg már a Kaveri esetében is le tudták nyelni, hogy benne van a lapkában +1 memvezérlő, valószínűleg a kisebb Raven esetében se okoz majd gondot.
(#95) stratova: A rejtett +2 csatorna tényleg csak az én saram és csak példaként hoztam fel, hogy az AMD-től nem ismeretlen az ilyen sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest