- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Tisztázzuk: én nem állítottam mást.
Pont a kevesebb memóriavezérlőt hoztam fel példaként a lapkaméret találgatásakor, hogy emiatt is kevesebb lehet az intel E lapkáiból való kiindulás esetén. leviske dobta be #90-ben, hogy kérdés, hogy vajon fog-e tartalmazni meglepetéseket, mint pl a kaveri a +2 egyébként nem használt csatornájával. Én csak ezt kezdtem fejtegetni, hogy lehet-e értelme a 4 magos core complexet már eleve 2 csatornával tervezni úgy, hogy ezt végül csak szerveres környezetben és később a RR esetén használják majd. Szerintem nem, én nem várok ilyen meglepetést, lapkaméretet növelő holt terhet.(#94) leviske
Valamilyen a 2 DDR4 csatornát kiegészítő memória megoldás 6, DCC esetén 8 CU felett indokolt. Egy ilyen megoldás biztosan fellövi egy ilyen APU árát a $250-350 magasságig, de persze gyönyörű teljesítményt fog tudni leadni. Amiért valóban indokolt a RR esetén a 2 csatorna az az, hogy biztos lesz HBM nélküli low end verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest