- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Kezdek mar en is megkavarodni. Az tuti, hogy egy chiplet az 8 mag, de hogy az most 1 vagy 2CCX, azt mar nem tudom. Lenyeg, hogy egy die-ra gondoltam 1CCX alatt (ami jelenleg 2CCX, szoval hulyeseget mondtam), szoval ugy gondolom 1 die lesz a ryzenekben, max 8 maggal, sajat IO-val, kozos cache-el a magok kozott.
2 chipletes asztali CPU-nak nem latom ertelmet, mert akkor rogton nincs kozos cache a magok kozott, rogton nem demokratikus a memoria eleres azon a meglevo 2 csatornan, ami legtobb esetben csak ront, szoval hiaba nagyobb a magszam, ha kozben altalanos feladatokban meg romlik a teljesitmeny, a'la threadripper. Most azt merem mondani, ebben a generacioban (de meg a Zen2+-ban is) 8 mag lesz a normal Ryzenek teteje, utana Threadripperek jonnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest