- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem kizárt a zen se. Csak abból indultam ki, hogy a konzolok apuk, az meg még most év végére nem lesz kész. Nem tudom, hogy a mostani konzolok mennyit aknáznak ki abból, hogy Apuk. De annó arról volt szó, hogy pont az integrált igp, apu, közös címtér miatt nyerhetett az amd, mert ilyet szerettek volna. A nintendo meg nem pont azért az AMD-vel szerződött le, hogy könnyű legyen a portolás oda is? Hogy lehet-e nem apu, attól függ, mennyire gyúrtak, vagy gyúrnak majd rá a sony és Ms erre a jellegre. Bár az is igaz, hogy a közös memória hiányának problémáját (másolás) az openpowerben nvidia is az nvlinkkel (nagy sávszélesség, közös címzéssel transzparens látszat) igyekszik megoldani. Ha a a nxben a poláris kártya, akkor talán lehet a cpu zen. De akkor szólna a pletyka arról is, hogy mennyi a video memória, nem?
Vagy idén meg se jelenik az nx, de én mintha 2016 végét olvastam volna
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest