Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRitON
aktív tag
"A 120-160W-os, sőt, 200+W-os CPU-k idejében járunk, szóval bizonyos keretek között, de kivitelezhető lenne ez. Egy 65W-os CPU (Ryzen 5 3600) és 80-100W-os GPU (RX5500) párosítása esetén is elegendő lehet az alaplapi táp."
Nem mondtam, hogy nem lehet elegendő, persze, meg lehetne csinálni erősebbre, csak a jelenlegi AM4 rendszerben jó, ha 2 fázis jut a NB+GPU résznek.
A másik kérdés, hogy a keletkező hőt hogyan lehet elvezetni. Az AM4 CPU méret szerintem hosszú távon 120-140W-nál nagyobb hőmennyiség elvezetésére alkalmatlan, egyszerűen túl kicsi. Emiatt szerintem az AMx platformon nem várható nagyobb teljesítmény növekedés, már ami az APU-kat illeti.
És igen, tudom, hogy ennél sokkal több hőt is el lehet vezetni kisebb felületekről, de ott általában nincsen heat spreader, mint egy CPU-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest