Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
szinesz.bob #11 üzenetére
Én vagyok a szegény ember tájékozott embere.
Komolyra fordítva a szót ezek csak a másik topikban említésre került dolgok.
Nem, félreértesz. Nem ismert a Zen architektúra felépítése, csak a támogatott utasításkészletek listája (nagyjából?). Az alapján pedig az látszik, hogy a korábban behozott és fejlesztők által nem igazán használt cuccokat kivagdalták és ráfeküdtek az olyan fejlesztések implementálására, amik a Haswell/Broadwell/Skylake-ben mutatkoznak illetve Cannonlake-ben fognak bemutatkozni. Ez pedig ahhoz képest, hogy a Bulldozerrel mennyire ellentétes irányba indultak, mint az Intel, sokat sejtet.A Raven kapcsán meg reméljük a legjobbakat.
(#9) Yutani: Szerintem az lehetett a probléma, hogy amikről beszéltetek, az igazából (bár nem mérési eredményekkel, de) át lett dumálva. Én is kérdezgettem a témában anno, mert nekem se volt tiszta, hogy a +40% akkor most mindenben értendő, vagy egy átlag, vagy egy legfeljebb növekedés. Illetve az sem volt teljesen érthető, hogy akkor ezek most a Piledriver-hez vannak mérve "legutóbbi" alapon, vagy a csak L3 nélkül, APU felépítésben megjelent Excavatorhoz. És ezek nagyjából át lettek dumálva.
Félreértés ne essék, engem nem zavar. Sőt érdekes azt is látni, hogy a Deneb/Thuban hol áll/állhat a Zenhez és a Bulldozerhez képest, de tény, hogy a K10 utoljára 2009 környékén volt téma a topikban.
(#22) stratova: Az AMD-s diákon rajta van, hogy a Raven FP5-ös mobil foglalatba jön. Eddig nagyobb váltásoknál mindig foglalatváltás volt a mobil termékekben. Trinity FP2, Kaveri FP3, Carrizo FP4...
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 Pro telefon
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - barebone vagy full
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest