- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #1024 üzenetére
"In a press conference previewing the CORAL-2 award to Cray and AMD for Frontier, Pete Ungaro, Cray’s chief executive officer, said that the Frontier system would be comprised of more than 100 cabinets of machinery and would deliver in excess of 1.5 exaflops of raw double precision floating point math capability. Considering that a system architecture generally scales to 200 cabinets at Cray, that seems to imply that it could, in theory, build a 3 exaflops system if someone wanted to pay for it. To give Frontier some physicality, Ungaro said that the machine will be about the size of two basketball courts, will weigh more than 1 million pounds, and will have more than 90 miles of cabling."
(src)"FP16-tal számolva 50000 Vega 20-at kellene beépíteni"
Akkor ha ez az 1.5exaflops FP64-ben értendő, akkor ahhoz 200000 vega20 kéne
Ha 25000node-dal számolunk, amiben akkor 100000 insinct kártya van - ez azt jelenti, hogy a vega20-hoz képest 2021-re duplázódnia kellene az FP64 teljesítménynek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest