- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Akkor sajnos nálam megállt a tudomány, ha az új bios nem oldotta meg,
akkor sajnos a régebbi sem fogja:SIgazság szerint nekem volt olyan procim ami beindult 4 maggal ment frankon,
de ha ujrainditottam akkor fekete képernyő és se előre se hátra.Ha kikapcsoltam teljesen a gépet és újra be, akkor meg megint működött
rendesen szóval ez biztosan procihiba, amit most használok négymagositható
x2 őt az nem csinál ilyet egyáltalán.Próbálj meg egy pici feszt adni neki 1,425V ig hátha az segít.
-
Epiph
aktív tag
utánna olvastam 70 fok a maximális működési hőmérséklet.... ez mit jelent? amugy folyamat tesztelem 30 perc alatt 64 fok lett de 62- 64 között ugrál a fölé nemm ent még
mostjön a blend... aztán szerintem visszaállitom 2 magra még nincs hűtőm mert ugynézki jo lesz mind a 4 mag... -
Epiph
aktív tag
viszont 180W ot irt a 4 nél a 2 nél meg 89w... ez menniyre valós? HWmonitor szerint. asszem inkább kikapcsolom egyelőre és majd ha vetem nagyobb hűtőt a procira visszakapcsolom
Jah az aelőzőt ugy értem hogy amikor 2 magvolt bekapcsolva csak akkor a hőfok nem mnet feljebb 45 foknál magonként de akkor is volt valami cpu -s ami 79 -80fokot mutat Hw monitor szerint a tmpin2.
-
Beri
addikt
A lapod a ventiszabályzáskor nem a maghőmérsékletet figyeli, van egy másik szenzor. Riasztásra ugyanez igaz. Igen, elképzelhető, hogy hibátlan a négy mag, de neked kell megbizonyosodnod róla. Én prime95-tel szoktam tesztelni (blenddel főleg, az tesztel memóriát, cache-t), közben aidával lesem a cpu hőmérsékletet.
darál0w: Most 2 perc se volt
-
Beri
addikt
Mivel phenom, alapból van L3 cache-e. A magfeloldáshoz keress a bios-ban ACC-t (advanced clock calibration), állítsd autora. Ha van, az EC firmware-t állítsd hybrid-re.
Ha indításkor a processzor nevét B50-nek írja, akkor nyertél. Igen, a feladatkezelőben 4 kis ablakot látsz majd.
Szerk.: Igen, az acc-t all cores-ra kell rakni.tomaszka88: 1.5V-on elégetnéd azt a procit a fenébe. Az, hogy melyik mekkora magfeszültség mellett mennyit megy, előre nem megjósolható, ki kell tesztelni.
darál0w: Megelőztél vala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest