Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
aDM|RaL^ #4352 üzenetére
Nos, én úgy tapasztaltam hogy az SB710/750 es csipszetnél még elérhető az ACC (Advanced Core Calibration) opció a BIOS ban, valamint egy billetyűgomb (nálam a ''4'' es)
el lehet előcsalogatni a Core Unlocker funkciót!Az újabb csipszetes lapoknál (SB850) már minden gyártó saját módszert dolgozott ki
a letiltott részegységek feloldására, mivel az AMD letiltotta az ACC-t!Ezért ezeknél az új csipszetes lapoknál már nem ACC van a biosban és az Asus lapoknál(is) jelenik meg az a kapcsoló az alaplapon amire gondolsz;
http://www.asus.com/Motherboards/Features/Core_Unlocker/
http://event.asus.com/mb/2010/Unlocker/Available-Models.htm
Viszont ne ezen lista alapján válassz hanem nézd meg az adott lapnál hogy ottvan e az a logo amit beraktam!
Ugyanis lehet hogy a fenti listát csak ránézésre csinálták hogy SB710 .. mehet a listába,
viszont vannak olyan SB710 es lapok amik nem tudják ezt a funkciót!Rumkola: Így már oké a dolog de ha nincs logo sem meg utalás sem a boríton és boltból megveszi, aztán otthon kibontja és kiderül hogy mégse tudja ( mert hát nincs rajta a dobozon, akkor gáz
)
Egyébként az enyémre is azt mondták hogy nem tudja, aztán mégis
Asus nál pedig a végződés kb ugyanannyira számít mint a Giga nal hogy egy alaplap modellböl van rev.1. rev 1.1 rev 1.2 példaképpen és mondjuk ebből csak az 1.2 es tudja az unlockot hiába sb710 es az összes
-
joker1220
őstag
válasz
aDM|RaL^ #4349 üzenetére
Érdekes hogy ez SB710 es csipszettel rendelkezik, de sehol sem látom hogy tudná az ACC - Core Unlocker funkciót.
Azért étdekes mert nekem M4A77T van , ugyanez a doboz meg minden, ugyanígy SB710 es , viszont nekem ott van ez a logo:
Az asus oldalán az alaplap neve alatt ott van mint funkció feltűntetve, az általad említett lapnál nincs
Nézd meg;
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A77T/
Egyébként a fentebb említett asrock jóval olcsóbb mint ez a lap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest