Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
simo9555
üzenetére
Szia!
Nekem egy ugyanilyen vassal felszerelt Pavilionom van. A 15.12-es driver nekem csomó játékkal szaggatott, amlyekkel nem kellett volna (CS:GO CS:Source, Painkiller).
MEGOLDÁS:
Uninstallálj minden AMD Drivert aztán rakd fel a 16.2-es drivert. LINK HOZZÁÉrdemes még felrakni a Chipset Drivert is, amit a 15.12-es driver letöltőoldalán az Optional Downloads fül alatt találsz.
Ezekkel a driverekkel nekem jól futnak az említett játékok és a gép is.
Ez a szórakozás pedig azért van mert találtak valami bug-ot az illesztőprogramban, amit az AMD cseszik kijavítani már több mint fél éve, helyette ejtették határozatlan időre a Carrizzo APU-k supportját.

A Crimson Driver updater lehet, hogy felajánlja neked hogy frissítst az aktuális driverre de ne tedd. Azért akarja ezt tenni mert az aktuális driver jó a gépedben lévő R7 M360-ra de az APU-ra nem. Ezt pedig már nem sikerült az AMD-nek megírni, hogy egy ilyen konfiguráció esetén mint a te géped ne akarjon olyan drivert installálni az updater, ami nem kompatibilis valamely chip-re.Szerintem következő driver csak a Bristol Ridge APU megjelenésével fog kijönni.

Én egy AMD fan vagyok. Asztali gépem is olyan bázisú, de nem vagyok eszetlen. Szerintem ez a Support hozzáállás nincs rendben.
Ha még egyszer Laptopot veszek az nem AMD alapú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Androidos fejegységek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest