- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
simo9555 #292 üzenetére
Szia!
Nekem egy ugyanilyen vassal felszerelt Pavilionom van. A 15.12-es driver nekem csomó játékkal szaggatott, amlyekkel nem kellett volna (CS:GO CS:Source, Painkiller).
MEGOLDÁS:
Uninstallálj minden AMD Drivert aztán rakd fel a 16.2-es drivert. LINK HOZZÁÉrdemes még felrakni a Chipset Drivert is, amit a 15.12-es driver letöltőoldalán az Optional Downloads fül alatt találsz.
Ezekkel a driverekkel nekem jól futnak az említett játékok és a gép is.
Ez a szórakozás pedig azért van mert találtak valami bug-ot az illesztőprogramban, amit az AMD cseszik kijavítani már több mint fél éve, helyette ejtették határozatlan időre a Carrizzo APU-k supportját.
A Crimson Driver updater lehet, hogy felajánlja neked hogy frissítst az aktuális driverre de ne tedd. Azért akarja ezt tenni mert az aktuális driver jó a gépedben lévő R7 M360-ra de az APU-ra nem. Ezt pedig már nem sikerült az AMD-nek megírni, hogy egy ilyen konfiguráció esetén mint a te géped ne akarjon olyan drivert installálni az updater, ami nem kompatibilis valamely chip-re.Szerintem következő driver csak a Bristol Ridge APU megjelenésével fog kijönni.
Én egy AMD fan vagyok. Asztali gépem is olyan bázisú, de nem vagyok eszetlen. Szerintem ez a Support hozzáállás nincs rendben.
Ha még egyszer Laptopot veszek az nem AMD alapú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest