- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
Szia!
Köszi szépen a segítséged, de szerintem hagyjuk - hiába emelem CPU és/vagy CPU-NB Voltaget eredmény ugyanaz. De nem szomorkodok - most hogy van prima hűtőm, inkább tuning a cél...majd ha a játékok is követelnek
Cooler Master Hyper TX3-al vigyázz - alapból üvölt minta az állat(max sebességen működik) - BIOSban kell varázsolni hogy csillapodjon
-
Misua
senior tag
Szia!
Biztosra megyek - megyek és beszerzem Cooler Master Hyper TX3 Univerzális CPU hűtőt!
Így legalább lesz alkalmam megnézni hogy CADAC vagy AACYCos procit szereltek be Iponnál!EEE...Nem vagyok gyökér
...csak már tegnap óta egyfolytába keresem hogyal kell BIOSban plusz feszültséget adni, és nem találom (lehet hogy túl könnyű ezért nem foglalkoznak ezzel). Lécci tudnál algoritmusban leírni hogy hol mit mire állítsam BIOSban? Köszike
-
Blaze71
őstag
NB-nek, ha jól emlékszem, akkor +0,1 V-ot adtam, a Core meg 1,4 V-on volt. Most nem ebben a lapban van a proci, hanem a DS3 Rev 2.0-ban, így az nem mérvadó, hisz nincs L3.
Jelenleg 3,5 GHz-en teljesen stabil, nem melegszik és hogy Zanik kérdésére is válaszoljak, nem hangos a gyári hűtő és meghűti rendesen. Én csak extrém tuninghoz cserélném le a hűtőt, de akkor már vizet tennék rá.
-
Zanik
addikt
Nálam most 1,25-ön megy a proci, az alaplap eredetileg 1,42-es alapfeszt adott neki, és már úgy felment 59°C-ig prime alatt. Ezért tartok tőle, hogy nem bírná a gyári hűtő még az alapfeszes tuningot sem. Tervbe van véve egy TX3-as (vagy egy 212+), viszont egyelőre nincs rá keret.
-
Skyer
senior tag
Ez érdekes teszt. Úgylátszi unganged modba gyorsabb mint ganged ben??? Ez hogy lehet? tudtommal dual ba mindig gyorsabb a ram mint single be.
Viszont annyira erősnek tűnik az AMD K10 es CPU ja most. Eléggé szorongatja az intel nyakát. Beérni ugyan sose fogja de mindig ott lesz a valagába.
-
Zanik
addikt
Na, megvan a proci (10 percre van ide bolt). Mondtam az eladónak, hogy lenne egy fura kérésem, és átadtam neki egy cetlit a batch kód 2. sor részletével. Rendes volt, hátrament és átnézte a raktáron lévő 620-asokat, de mindegyik CADAC-vel kezdődött, egy másik srác mondta, hogy egy szállítmányból vannak, úgyhogy valószínűleg azért. Sebaj, jó lesz nekem a Propus magos is. Legalább kevesebbet fogyaszt. Köszi a segítséget mindenki!
-
Blaze71
őstag
Majd kiderül, mert most beszéltek éppen rá az AsRock lapra. Remélem nem bánom meg, ha ezt választom és nem az MSI 780-ast. Majd beszámolok róla és ha időm is engedi, lehet átteszem bele egy teszt erejéig a 620-ast is.
A 2500-as HT bírja a Gigabyte GA-MA770-DS3 Rev 2.0 lapom is. Sőt, ment már felette is, csak XP alatt állandóan kiszórt 3DMark és játék alól. Vista alatt megette a 2800-as HT-t is. Szakított is rendesen a memória sebesség.
-
MaSzKa
senior tag
3250Mhz-en az 55 fok eléggé jó még
főleg ha gyári a coolernyáron kéne megnézned így
szerintem 80fokot is kibír sok évig napi 6-8órában
a régi HD3850 és HD3870-esem 100-110 fokos is volt gyári biossal, amikor halk is volt viszonylag
kmarton
emelkedik ha nő az órajel
valahol a logouton is olvastam a 1 gép fogyasztását elemezték
kb 3hónapon belül jelent meg a cikksok külföldi tesztbe tuningolva is mérik a gép fogyasztását
szerintem ide is lett belinkelve olyan X4 620-as teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged