- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Amúgy ez pontosan milyen proci? És mi volt az ACC menüvel? be volt kapcsolva?
Megjegyzem még, hogy ha felodottál esetleg valami letiltott magot, vagy az L3 cache-t a prociban, akkor annak hozadéka a rossz maghőmérsékletek jelzése. Szóval azért meg kellene nézni, hogy pontosan milyen proci, és milyen lesz, ha bekapcsolod az ACC-t.
-
AMD X2
senior tag
Valami gebasz van az érzékelővel. Nézd meg BIOS-beállításban , hogy van beállítva az az opció amikor elér egy bizonyos hőfokot a proci kikapcsolja a gépet.
Azért előtte nézd meg kézzel a hűtőt , hogy szerinted valós érték lehet a 77C . Ha kézzel forrónak érzed a hűtőt akkor valóban baj van. Lehet persze , hogy elmozdult a hűtő a helyéről. -
vizipok74
csendes tag
Eddig bevált, habár eddig többnyire csak neteztem, meg dolgoztam rajta (excel táblák). Játszani sajnos nem tudtam vele, mert eladtam a vidkártyámat is az előző konfiggal, a lap integráltja pedig nem sok mindenre jó. Mass effect 2-ben minden minimumon -kivéve a felbontást, azt 1366-ra raktam- és akadozott, játszhatatlan (4 giga rammal). Úgy néz ki egy ideig még nem is lesz új VGA-m, (köszönhetően Orsós VIKTORnak, ugyanis magánnyugdíjpénztárban dolgozom, -tam? De ez már egy másik történet) és így játékteljesítményről nem tudok beszámolni. Egyébként csendes, alig melegszik Hyper TX2-vel. Talán felrakok egy AOE 3-at, hátha az fut rajta.
-
vizipok74
csendes tag
Nem hiszem hogy fontos, de ha már ingyen lehetne upgradelni Phenomra, miért ne tenném? Én egyébként azt hittem hogy már egy éve nem lehet ilyen feloldósdit játszani, azért nem is próbálkoztam vele, csak tegnap beleolvastam a fórumba, és láttam hogy sokaknak még most is sikerül, ezért kipróbáltam. Sikertelenül. Mondjuk eleve úgy vettem hogy nem lehet aktiválni az L3-at, így nem nagy csalódás. Mindenképpen négymagosat szerettem volna, Phenomra meg nem volt keret ezért választottam ezt.
-
HERR Z
veterán
a 880-as gigákban nem megy a mod, el vannak kb alapból baszva(vagyis az a konkrét lap igen, de olsóbb is)
ezekbe amúgy sincs gatyaszaggató tuning ha az kell akkor 870-es gigát vedd, az jobb lap minden szempontból+megy a mod
asrcok 880G-extreme3 meg kb egy szinten van ezzel+int vga+ugyanaz az ár csak sokkaljobb supportot kapsz velede ha nem kell mindenfiszfaszság(usb3,sata3,int vga) akkor egy 770T-UD3 az igazi, occsó és finom és tuningban is husi
mosproci vs gyári x4 kérdésben meg....a modprocinak lelke vanami a gyárinak nincs meg
-
darál0w
Jómunkásember
south bridge. déli híd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest