Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Csak ha a világ az apu felé tart a diszkrét kártyák kontójára, akkor ha végleg eltünnek a vga-k (vagy legalábbis a középkategória), akkor valamit kezdeni kell az apu memória sávszélesség igényével is. Minél erősebb gpu kerül a cpu-ba, annál nagyobb sávszél kellene neki, de ezen nem nagyon fog enyhíteni a dual channel ddr4 sem, ezért valóban jobb lenne elgondolkodnia az amd-nek a 3-4 csatornás imc bevezetésén.
-
Valdez
őstag
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #279 üzenetére
Valamelyik tesztben írtál is, hogy nem támogatja vagy mi.
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #275 üzenetére
Az miért van egyébként, hogy 1866 felett nem mehet a cr1? A Llano-nál is ez volt?
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #255 üzenetére
Gondoltam hogy kevesebb és több, csakhát pontos értékek is érdekeltek volna... Milyen ramod van?
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #252 üzenetére
Fejből emlékszel a 10-envalahány aida benchmark eredményeire? Végülis ha a trinityt leteszteled aida-val akkor az már nekem jó, csak kiváncsi vagyok hogyan szerepel egy x6 ellen ha a trinity is megvan rángatva.
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #249 üzenetére
Hu ez jó lenne!
Llano mellé is beteszed azokat a ramokat? Érdekelne egy teljeskörü aida64 benchmark, mindkét proci részéről, megoldható?
-
Valdez
őstag
válasz
headhunter #246 üzenetére
Az csak attól függ, hogy az adott játéknak mekkora vram kell adott felbontáson és beállításokkal. FullHD-n 1024 a minimum már szerintem. Bár szűrök meg miegymás nélkül elég lehet annál kevesebb is.
-
Valdez
őstag
válasz
FireKeeper #206 üzenetére
Világos, csak próbáltam adni magyarázatot arra, hogy 1866 felett miért nem olyan látványos a gyorsulás.
-
Valdez
őstag
-
Valdez
őstag
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Remélem a kaveri minimum 3 modulos és legalább 512 stream processzoros kiépítésben fog érkezni.
-
Valdez
őstag
Hát elég szegényes. Jobb esetben is a8-3870k szintü cucc (már ahol működik a dual graphics). Persze ez csak 3 benchmark, nem lehet sokmindent levonni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest