- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AgFRjkUZT_3
tag
válasz
atti_2010 #9696 üzenetére
Az a helyzet, hogy elindult a gép, fönn van a Windows is. Csak a video rendszer volt alapértéken, és ebből jöttem rá (addig eszembe sem jutott, sajnos), hogy a biost kéne frissíteni, mert nem ismeri a procit. Az MSI-nek van egy windowsos LiveUpdate programja, amiben elindítottam a bios frissítést. El-el tünt a kép, ahogy várható volt, meg írta is, hogy erre számítsak, majd a végén kért egy restartot. Ezután csak a egy fekete képernyő jött föl a következő felirattal a képernyő közepén:
"Warning!
BIOS is incorrect, please update BIOS for Richland.
Press F1 to run setup."A UEFI-be be tudok menni és elérhetők a BIOS update opciók is.
Már készítettem egy bootable pendrive-ot, amire fölmásoltam a fleshelő exét, de nem tudom vele bootolni a gépet. Valószinűleg az UEFI-ből lehetne csak megoldani...
Most itt tartok.
Ja még egy. Az MSI kiadott egy pdf -et, amiben magyarázza a Richland-ra való frissítést, és ebben van, hogy Trinity kell hozzá, meg ebben van a bootolható pendrive, amiről futtatni kell a fleshelő exét. A pendriveva, valószinűleg nem tudom már bootolni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged