Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• senki66

senior tag

válasz atti_2010 #3498 üzenetére

Üdv és BUÉK mindenkinek!
    Nekem pontosan ez a lapom van - Gigabyte F2A85X-D3H. Én rengeteget nézek HD filmeket, sorozatokat, a hangminőséggel semmi probléma, akár előlapról 2.0-ban, akár hátsó 5.1-ről használom. USB 3 - Internal "1 x USB 3.0/2.0 header" -erre rákötheted az előlapi USB csatlakozókat, (nekem sajna csak usb 2 van házban előre/oldalra kivezetve) Hátul 2 x USB 3.0/2.0 ports,� 4 x USB 2.0/1.1 ports - összesen van tehát 4 db USB 3 portod, nagyon extrém felhasználáshoz kellhet ennél több. Nekem összesen 2 USB 3-as eszközöm van, de azokat sem nagyon használom egy időben. Nem tudom a AsRock-on hány sata3 van, nekem 8 darab és az kell is , mert 7 sata eszközöm van használatban.
    A BIOS összességében szerintem jó, az egyetlen "hiányossága" , ha egyáltalán ez az, hogy a processzor feszültséget nem konkrét értékben lehet megadni, hanem a default érték + kis ugrásokban, a nagytesónál UP4 máshogy van, de ahoz már volt BIOS frissítés. Ja ée BIOS frissítés, azért nincs még, mert a lap nagyon új az Initial BIOS 2012. október 9, a lapot nyilván valamivel ezután adták ki. A Gigánál úgy látom általában 3-4 hónap után szoktak kiadni frissített BIOs-t, tehát szerintem január végére, február elejére várható, de igazából így sincs vele semmi gond.
    A szoftveres megoldásaikról írt valaki korábban , hogy nem nagyon teteszik, hát itt a Forumon többször szóba került már a CPU hőmérséklet helytelen mérése az FM2 lapoknál vagy Trinity prociknál, nos a Giga Easy Tuna 6 szoftvere, az ami viszonylag pontosan méri ezeket az adatokat. Összességében nekem nagyon kellemesek a benyomásaim erről a lapról, minden tuningos tapasztalat nélkül szépen megy a 750K 4 GHz-en, a Corsait 1600-as RAMjaim 2133 MHz-en, egy gyári AMD proci és két nyolcvanas házhűtővel és ha beruházok egy jobb hűtőre és pár új ventire, lesz ez még jobb is.

törölt tag

Ez örvendetes hír számomra, ha azt mondod, javult a helyzet Gigáéknál BIOS terén. De azért a tüske bennem marad.

• Borokafa

őstag

Szerintem azok sem voltak rosszak, csak a szájhagyomány, mint itt is az Asrocknál.
    (már meg is bántam, hogy nem a Gigát vettem :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés