- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3498 üzenetére
Üdv és BUÉK mindenkinek!
Nekem pontosan ez a lapom van - Gigabyte F2A85X-D3H. Én rengeteget nézek HD filmeket, sorozatokat, a hangminőséggel semmi probléma, akár előlapról 2.0-ban, akár hátsó 5.1-ről használom. USB 3 - Internal "1 x USB 3.0/2.0 header" -erre rákötheted az előlapi USB csatlakozókat, (nekem sajna csak usb 2 van házban előre/oldalra kivezetve) Hátul 2 x USB 3.0/2.0 ports,� 4 x USB 2.0/1.1 ports - összesen van tehát 4 db USB 3 portod, nagyon extrém felhasználáshoz kellhet ennél több. Nekem összesen 2 USB 3-as eszközöm van, de azokat sem nagyon használom egy időben. Nem tudom a AsRock-on hány sata3 van, nekem 8 darab és az kell is , mert 7 sata eszközöm van használatban.
A BIOS összességében szerintem jó, az egyetlen "hiányossága" , ha egyáltalán ez az, hogy a processzor feszültséget nem konkrét értékben lehet megadni, hanem a default érték + kis ugrásokban, a nagytesónál UP4 máshogy van, de ahoz már volt BIOS frissítés. Ja ée BIOS frissítés, azért nincs még, mert a lap nagyon új az Initial BIOS 2012. október 9, a lapot nyilván valamivel ezután adták ki. A Gigánál úgy látom általában 3-4 hónap után szoktak kiadni frissített BIOs-t, tehát szerintem január végére, február elejére várható, de igazából így sincs vele semmi gond.
A szoftveres megoldásaikról írt valaki korábban , hogy nem nagyon teteszik, hát itt a Forumon többször szóba került már a CPU hőmérséklet helytelen mérése az FM2 lapoknál vagy Trinity prociknál, nos a Giga Easy Tuna 6 szoftvere, az ami viszonylag pontosan méri ezeket az adatokat. Összességében nekem nagyon kellemesek a benyomásaim erről a lapról, minden tuningos tapasztalat nélkül szépen megy a 750K 4 GHz-en, a Corsait 1600-as RAMjaim 2133 MHz-en, egy gyári AMD proci és két nyolcvanas házhűtővel és ha beruházok egy jobb hűtőre és pár új ventire, lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged