- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
atti_2010 #3498 üzenetére
Üdv és BUÉK mindenkinek!
Nekem pontosan ez a lapom van - Gigabyte F2A85X-D3H. Én rengeteget nézek HD filmeket, sorozatokat, a hangminőséggel semmi probléma, akár előlapról 2.0-ban, akár hátsó 5.1-ről használom. USB 3 - Internal "1 x USB 3.0/2.0 header" -erre rákötheted az előlapi USB csatlakozókat, (nekem sajna csak usb 2 van házban előre/oldalra kivezetve) Hátul 2 x USB 3.0/2.0 ports,� 4 x USB 2.0/1.1 ports - összesen van tehát 4 db USB 3 portod, nagyon extrém felhasználáshoz kellhet ennél több. Nekem összesen 2 USB 3-as eszközöm van, de azokat sem nagyon használom egy időben. Nem tudom a AsRock-on hány sata3 van, nekem 8 darab és az kell is , mert 7 sata eszközöm van használatban.
A BIOS összességében szerintem jó, az egyetlen "hiányossága" , ha egyáltalán ez az, hogy a processzor feszültséget nem konkrét értékben lehet megadni, hanem a default érték + kis ugrásokban, a nagytesónál UP4 máshogy van, de ahoz már volt BIOS frissítés. Ja ée BIOS frissítés, azért nincs még, mert a lap nagyon új az Initial BIOS 2012. október 9, a lapot nyilván valamivel ezután adták ki. A Gigánál úgy látom általában 3-4 hónap után szoktak kiadni frissített BIOs-t, tehát szerintem január végére, február elejére várható, de igazából így sincs vele semmi gond.
A szoftveres megoldásaikról írt valaki korábban , hogy nem nagyon teteszik, hát itt a Forumon többször szóba került már a CPU hőmérséklet helytelen mérése az FM2 lapoknál vagy Trinity prociknál, nos a Giga Easy Tuna 6 szoftvere, az ami viszonylag pontosan méri ezeket az adatokat. Összességében nekem nagyon kellemesek a benyomásaim erről a lapról, minden tuningos tapasztalat nélkül szépen megy a 750K 4 GHz-en, a Corsait 1600-as RAMjaim 2133 MHz-en, egy gyári AMD proci és két nyolcvanas házhűtővel és ha beruházok egy jobb hűtőre és pár új ventire, lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged